Δείτε την ηθοποιό που χώρισε τον Αφλεκ από την Γκάρνερ

14:05 7/7/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔείτε την ηθοποιό που χώρισε τον Αφλεκ από την ΓκάρνερΤρίτη, Ιούλιος 7, 2015 - 13:59

Μια άλλη γυναίκα, και συγκεκριμένα η Μαργκό Ρόμπι, φέρεται ότι είναι η αιτία για τον χωρισμό του Μπεν Αφλεκ από την Τζένιφερ Γκάρνερ. Μόλις λίγες μέρες από την κοινή ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού, αυστραλιανή ιστοσελίδα έγραψε ότι ο Αφλεκ

«τρέφει σοβαρά αισθήματα» για τη νεαρή ηθοποιό.

Σύμφωνα με τη «Woman's Day», ο βραβευμένος με δύο Οσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης φέρεται ότι ερωτεύτηκε τη Μαργκό στη διάρκεια των κοινών γυρισμάτων τους για την ταινία «Suicide Squad» της Warner Brothers στο Τορόντο. Πηγή της ιστοσελίδας αποκάλυψε ότι ο Αφλεκ περνούσε σχεδόν όλο τον χρόνο του με την 25χρονη ηθοποιό, κάτι που ίσως του δημιούργησε έντονα αισθήματα. Η ίδια πηγή είπε ότι ο Αφλεκ είχε εντυπωσιαστεί από τη Ρόμπι όταν την είδε στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street».


Τις φήμες αυτές διαψεύδουν ωστόσο άλλα δημοσιεύματα, όπως εκείνο στην αυστραλιανή έκδοση της εφημερίδας «Daily Mail». Οπως μάλιστα έγραψε, ο Αφλεκ βρίσκεται σε διακοπές στις Μπαχάμες με την Γκάρνερ και τα τρία παιδιά τους. Οσο για την ηθοποιό που φέρεται να χώρισε τον χολιγουντιανό σταρ, εθεάθη με τον αγαπημένο της Τομ Ακερλι. Η Ρόμπι και ο Ακερλι, που είναι βοηθός σκηνοθέτη, έχουν σχέση εδώ και έναν χρόνο και φορούν ίδια δαχτυλίδια, τα οποία ωστόσο δεν αποκαλούν «βέρες».

Keywords
Αναζητήσεις
τομ ακερλι
Τυχαία Θέματα