Δεύτερος γιος για Γαλυφιανάκη

ΚΟΣΜΟΣΔεύτερος γιος για ΓαλυφιανάκηΠέμπτη, Δεκέμβριος 29, 2016 - 17:18

Ο ομογενής ηθοποιός κρατούσε μυστική τη γέννησή του από τις 7 Νοεμβρίου

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης ζει εδώ και σχεδόν οκτώ εβδομάδες, και μάλιστα για δεύτερη φορά, αυτό που κάποτε αποκάλεσε «το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο».

Ο ομογενής σταρ απέκτησε δεύτερο γιο, που ήρθε στον κόσμο στις 7 Νοεμβρίου, αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός. Και ενώ δεν ξέρουμε το όνομα του πρώτου γιου,

που σήμερα είναι τριών ετών, μάθαμε πώς λένε το νέο μέλος της οικογένειας. Πρόκειται για τον Ρούφους Εμάνουελ Λούντμπεργκ, που ήρθε στον κόσμο στο Cedars-Sinai Medical Center του Λος Αντζελες. Και όπως φαίνεται από το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού, δεν φέρει το επώνυμο του πατέρα του.

Γενικά ο Γαλυφιανάκης είναι αρκετά κρυψίνους και του αρέσει να μη δημοσιοποιεί οτιδήποτε αφορά την προσωπική του ζωή. Η μη ανακοίνωση του ονόματος του πρώτου γιου του δεν είναι το μόνο «μυστικό». Ο ομογενής σταρ παντρεύτηκε μυστικά, το 2012, την αγαπημένη του Κουίν Λούντμπεργκ, ενώ για έναν χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού δεν είχε καν αποκαλύψει το φύλο του.

Το έκανε στη διάρκεια συνέντευξης στο «The Tonight Show» το 2014. Τότε ήταν που είπε πως η πατρότητα είναι το σημαντικότερο πράγμα. Και όταν πρόσφατα ρωτήθηκε για τον πρωτότοκο, άρχισε να κάνει πλάκα, αντί να δώσει απαντήσεις.
Είπε πως έχει τον μικρό σε πρόγραμμα έντονης γυμναστικής, ώστε να αποκτήσει σφιχτό σώμα. Φυσικά και πάλι δεν αποκάλυψε το όνομα του παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα