Δασκάλα αγγλικών μοντέλο!

15:31 6/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔασκάλα αγγλικών μοντέλο!Παρασκευή, Φεβρουάριος 6, 2015 - 15:24

Μετά την εκπαιδευτικό από την Καρδίτσα, που μας εκπροσώπησε στα «Μις Υφήλιος» στις 25 Ιανουαρίου, έρχεται η σειρά μιας άλλης όμορφης δασκάλας να δείξει τα προσόντα της εκτός συνόρων. Πρόκειται για την κούκλα Τζίνα Μαμάκη, η οποία θα πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Europe World 2015» που θα πραγματοποιηθεί στον Λίβανο από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου. Η Τζίνα, η οποία παράλληλα με το μόντελινγκ διδάσκει αγγλικά σε παιδιά, επελέγη μέσα από κάστινγκ να διαγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας στα καλλιστεία.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη και ενθουσιασμένη που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό» λέει η ίδια στην «Espresso» και συνεχίζει: «Εχω άγχος, αλλά το κοντρολάρω, δεν το αφήνω να με καταβάλει. Αισθάνομαι απλώς μια φυσιολογική αγωνία εν όψει του διαγωνισμού». Με καταγωγή από τα Γιάννενα, η όμορφη ξανθιά ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών. Αλλωστε ήταν παιδικό της όνειρο να περπατήσει κάποια στιγμή στις διεθνείς πασαρέλες.

Και τα κατάφερε! Από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν στις δυνατότητες της Τζίνας ήταν ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας Vassilis Thom, με τον οποίο τη συνδέει και συγγενική σχέση. «Ο Βασίλης είναι πρώτος μου ξάδελφος και ο καλύτερος φίλος μου. Τον βλέπω σαν αδελφό μου και με τη δική του βοήθεια μπήκα σε αυτό τον χώρο. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, ταλαντούχος και τελειομανής». Δεν ήταν τυχαίο που η Τζίνα έγινε η «μούσα» του και δούλεψε μαζί του σε καμπάνιες και επιδείξεις μόδας. Αφού έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στο μόντελινγκ επί ελληνικού εδάφους, η πανέμορφη ξανθιά των 20 Μαΐων θέλει τώρα να ανοίξει τα... φτερά της για τις διεθνείς πασαρέλες. «Είναι ένας από τους στόχους μου αυτός».

Χαμηλοί τόνοι

«Για την ώρα πάντως έχω κάνει focus στον διαγωνισμό. Μάλιστα μόλις γύρισα από το Αμπού Ντάμπι όπου γνώρισα και τις άλλες 35 διαγωνιζόμενες. Ηταν πολύ ωραία εμπειρία και φαντάζομαι ότι η συνέχεια θα αποδειχτεί ακόμη πιο συναρπαστική» σημειώνει η ίδια. Παρά την επιτυχία της πάντως φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους εφαρμόζοντας στην πράξη μια συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της: «Να μην κάνεις μεγάλα βήματα και να νιώθεις ευγνωμοσύνη για κάθε σκαλοπάτι που ανεβαίνεις».

Οσο για τον ρόλο της δασκάλας; Τον αγαπάει και τον απολαμβάνει επίσης. «Είναι κάτι που κάνω ευχάριστα και με πολλή αγάπη, μια και μου αρέσει πολύ να διδάσκω παιδιά. Η επαφή μου με αυτά μου δημιουργεί συναισθήματα χαράς. Με ρωτούν πολλοί αν θα άφηνα αυτή τη δουλειά για το μόντελινγκ.

»Αυτό που επιθυμώ -τουλάχιστον για την ώρα- είναι να καταφέρω να συνδυάσω το ένα με το άλλο. Ισως είναι δύσκολο, το ξέρω. Ομως όταν αγαπάς κάτι, προσπαθείς γι' αυτό και τα καταφέρνεις» υπογραμμίζει. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε «καλή επιτυχία» και να επιστρέψει από τον Λίβανο με το στέμμα της Miss Europe World.

Ηλίας Μαραβέγιας

Miss Europe World 2015
Keywords
Τυχαία Θέματα