«Χρυσή» νυφούλα η... στρίγκλα Ιρίνα

ΚΟΣΜΟΣ«Χρυσή» νυφούλα η... στρίγκλα ΙρίναΠέμπτη, Ιούνιος 21, 2018 - 17:08

❱❱ Πάνω από 1.350.000 € στοίχισε ο γάμος της κακομαθημένης κόρης του ολιγάρχη Αλεξάντερ Τσιγκιρίνσκ

Ξεπέρασαν το 1.350.000 ευρώ τα έξοδα για τον γάμο της 18χρονης κόρης Ρώσου ολιγάρχη, ποσό που μάλλον δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται ίσως για την πιο κακομαθημένη κληρονόμο της Ρωσίας.

Η Ιρίνα Τσιγκιρίνσκαγια, της οποίας ο δισεκατομμυριούχος πατέρας Αλεξάντερ είναι στενός φίλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, παντρεύτηκε τον καλό της σε χλιδάτη τελετή σε golf

club κοντά στη Μόσχα.

Στο πάρτι μετά τον γάμο της 18χρονης με τον 23χρονο Μόρις Μιρέλι, γιο πρώην αναπληρωτή κυβερνήτη της περιφέρειας Αρχάγγελσκ, είχαν προσκληθεί 1.500 άτομα.

Σολομός και σαμπάνια

Η τιμή του νυφικού που σχεδίασε ο Λιβανέζος σχεδιαστής Ζουχέιρ Μουράντ υπολογίζεται σε 190.000 ευρώ, ενώ για τα φαγητά ο Αλεξάντερ Τσιγκιρίνσκ πλήρωσε περίπου 400.000 ευρώ. Το μενού περιλάμβανε μεταξύ άλλων σολομό και κάθε άλλο είδος ψαριού, ιρανικά βερίκοκα και γλυκά, ενώ η γαλλική σαμπάνια έρρεε άφθονη.

Η Τσιγκιρίνσκαγια έχει προκαλέσει κατά καιρούς σάλο με τις δηλώσεις της, όπως όταν υποστήριξε ότι σε εκδήλωση πέρασε τον Ρόμπερτ ντε Νίρο για σερβιτόρο και του ζήτησε να της φέρει νερό. Αλλη φορά καυχήθηκε ότι ήταν «φυσιολογικό» να έχει από τα 10 της διαμαντένιο ρολόι Rolex, ενώ όταν στα 14 της επιβιβάστηκε για πρώτη φορά σε επιβατηγό αεροπλάνο εξέφρασε τη «φρίκη» της, διότι υπήρχαν και άλλοι επιβάτες, καθώς μέχρι τότε ταξίδευε μόνο με ιδιωτικό τζετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα