Χωρίζουν!

12:53 6/8/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Κέρμιτ και η Miss ΠίγκιΧωρίζουν!Πέμπτη, Αύγουστος 6, 2015 - 12:48

Καταραμένο φαίνεται αυτό το καλοκαίρι για τα ζευγάρια του Χόλιγουντ, με τους χωρισμούς να πέφτουν σαν το χαλάζι.

Τελευταίο θύμα της... καταιγίδας είναι ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκι, που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μόλις έναν μήνα προτού το δημοφιλές «The Muppet Show» επιστρέψει στις οθόνες.

Σε κοινή του ανακοίνωση που

ανάρτησε στο Διαδίκτυο το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει, αλλά θα συνεχίσει την τηλεοπτική συνεργασία του. «Επειτα από προσεκτική σκέψη, λεπτομερή εξέταση και αξιοσημείωτους καβγάδες, ο Κέρμιτ ο βάτραχος και moi (εγώ) λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να λήξουμε τη ρομαντική μας σχέση» έγραψε η Μις Πίγκι στη σελίδα της στο facebook. Και πρόσθεσε: «Οι προσωπικές μας ζωές είναι τώρα ξεχωριστές και θα βγαίνουμε με άλλους... γουρούνια, βατράχους κλπ. Τούτο είναι το μοναδικό μας σχόλιο για το ιδιωτικό αυτό ζήτημα, εκτός αν δεχτούμε μια ικανοποιητική προσφορά».

Ο Κέρμιτ ωστόσο δεν έμεινε σιωπηλός, όπως ίσως θα ήθελε η Μις Πίγκι. Σε δημόσια εμφάνισή του δήλωσε: «Είναι σκληρό να αναγκάζεσαι να συνεργάζεσαι στη δουλειά με την πρώην σου, ιδίως όταν αυτή είναι γουρούνι».

Η Μις Πίγκι έφθασε με μεγάλη καθυστέρηση στην εν λόγω δημόσια εμφάνιση και μπροστά στα μικρόφωνα είπε αυτάρεσκα: «Το να βγαίνει κανείς μαζί μου είναι σαν να πετάει κοντά στον ήλιο. Ηταν αναπόφευκτο για τον Κέρμιτ να πέσει στη γη, ενώ εγώ παραμένω στα ουράνια».

Η εκ νέου προβολή του διάσημου σόου θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο από το ABC. Στην καινούργια εκδοχή της σειράς η Μις Πίγκι θα έχει το δικό της μεταμεσονύχτιο τοκ σόου, του οποίου εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Κέρμιτ και στους προσκεκλημένους της θα περιλαμβάνονται διασημότητες, όπως η ηθοποιός Ριζ Γουίδερσπουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα