Χώρισε ο διάσημος «Ζορό» του σινεμά!

ΚΟΣΜΟΣΧώρισε ο διάσημος «Ζορό» του σινεμά!Τρίτη, Ιούνιος 10, 2014 - 18:25

Οι ίδιοι συνήθιζαν να λένε χαριτολογώντας στις συνεντεύξεις τους ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ξεγραμμένη τη σχέση τους σχεδόν από την αρχή προβλέποντας ότι δεν θα έμεναν μαζί περισσότερο από ένα εξάμηνο. Εστω και με καθυστέρηση 18 ετών, ο Αντόνιο Μπαντέρας, ο διάσημος «Ζορό» του σινεμά, και η Μέλανι Γκρίφιθ ήρθαν να δικαιώσουν τις Κασσάνδρες που δεν προέβλεπαν happy end στον γάμο τους ανακοινώνοντας ότι προχωρούν σε

διαζύγιο, εξαιτίας «ανυπέρβλητων διαφορών».

Αν και όπως αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους με φιλικό τρόπο, σεβόμενοι τις ωραίες στιγμές και τα χρόνια που πέρασαν μαζί, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από τη Μέλανι Γκρίφιθ και όχι από κοινού. Η 56χρονη σταρ προσέλαβε μάλιστα τη δικηγόρο Λόρα Βάσερ, η οποία θεωρείται δυνατό όνομα στον χώρο των διαζυγίων, για να την εκπροσωπήσει. Οπως προκύπτει από τα έγγραφα που διέρρευσαν στη δημοσιότητα, η Γκρίφιθ ζητάει διατροφή και κοινή κηδεμονία της μοναχοκόρης τους Στέλλα, η οποία τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει το 18ο έτος της ηλικίας της.

Εκπληξη από την ανακοίνωση

Παρά το γεγονός ότι ήταν κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ πως ο γάμος τους περνούσε τον τελευταίο χρόνο ακόμα μία κρίση, η ανακοίνωση του διαζυγίου τους αποτέλεσε έκπληξη, καθώς όλοι πίστευαν κατά βάθος πως και αυτή θα ξεπερνιόταν. Αλλωστε το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Two much» το 1995, έδειχνε πιο αγαπημένο από ποτέ κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις Μπαχάμες τον περασμένο Μάρτιο, με την Γκρίφιθ να ανεβάζει φωτογραφίες του Μπαντέρας με μαγιό στο Instagram και τους δυο τους να επιστρέφουν χέρι-χέρι στο αεροδρόμιο. Επιπλέον, τίποτα στη συμπεριφορά της Γκρίφιθ δεν μαρτυρούσε ότι είχε κινήσει διαδικασίες για τη λύση του γάμου της κατά την εμφάνισή της σε event προς τιμήν της Τζέιν Φόντα, μία ημέρα πριν από την ανακοίνωση. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, δήλωνε «καλά» σε όσους τη ρωτούσαν.

Στη διάρκεια του 18χρονου γάμου του το ζευγάρι είχε έρθει αντιμέτωπο με τη μάχη απεξάρτησης της Γκρίφιθ από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, στα οποία φέρεται να έπεφτε κάθε φορά που κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Μπαντέρας την απατούσε.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα