Χώρισε η καυτή Shaya!

SHOWBIZΕνας ηχολήπτης ξελόγιασε τη σέξι Shaya!Χώρισε η καυτή Shaya!Πέμπτη, Μάρτιος 12, 2015 - 15:44

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον DJ Airth των Vegas, η Shaya φαίνεται ότι βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός μικρότερού της άντρα, του ηχολήπτη Θοδωρή Παπαντώνη.

Ο 25χρονος καλλιτέχνης είναι εκείνος που έκανε την 32χρονη τραγουδίστρια να χαμογελά και πάλι.

Είναι μουσικός, τραγουδάει, παίζει κιθάρα και γνωρίστηκε με τη μελαχρινή γαζέλα πριν από δύο μήνες στο Φωταέριο, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης με την Πέγκυ Ζήνα και εκείνος εργάζεται ως ηχολήπτης.

Η Shaya μετά τον χωρισμό της από τον Σταύρο ή αλλιώς DJ Airth, δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρυφτεί από τους παπαράτσι και τα περίεργα βλέμματα.

Είναι ερωτευμένη και το δείχνει. Σε σημείο που τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision, παρότι δεν πήρε το «εισιτήριο» της πρόκρισης για την Αυστρία, η Μις «Sunshine» διασκέδασε μέχρι πρωίας με τον Θοδωρή Παπαντώνη σε γνωστό κλαμπ των Εξαρχείων.

Σαν να ήταν μόνοι

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό και δεν σταμάτησε στιγμή να φιλιέται, ενώ εκείνος δεν την άφηνε από την αγκαλιά του. Ενιωθαν σαν να ήταν μόνοι, σε ένα μαγαζί που ήταν κατάμεστο.

Η «Pop Star» σε χθεσινή συνέντευξή της, χωρίς να αναφερθεί στον νέο της έρωτα, παραδέχτηκε επισήμως ότι χώρισε από το μέλος των Vegas λίγα 24ωρα πριν από τη μεγάλη βραδιά της Eurovision.

«Δεν είμαστε μαζί με τον DJ Airth. Συνεχίζουμε όμως να είμαστε καλοί φίλοι» τόνισε και προς επίρρωσιν του γεγονότος ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον πρώην σύντροφό της, το βράδυ του τελικού αυτός την πήρε τηλέφωνο και πριν και μετά την εμφάνισή της για να της ευχηθεί καλή επιτυχία.

«Περάσαμε κάποια χρόνια πάρα πολύ καλά μαζί. Τώρα έχουμε αλλάξει λίγο σελίδα, δεν ξέρω όμως τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Καλά να είμαστε και θα δούμε» δήλωσε η τραγουδίστρια, «αποκαλύπτοντας» έτσι τον χωρισμό τους.

ShayaΘοδωρής ΠαπαντώνηςDJ Airth
Keywords
Τυχαία Θέματα