Χορεύοντας σε... φιλμ νουάρ

SHOWBIZΧορεύοντας σε... φιλμ νουάρΔευτέρα, Οκτώβριος 6, 2014 - 14:02

Μεσάνυχτα όχι στο... Παρίσι, όπως είναι ο τίτλος της ταινίας του Γούντι Αλεν, αλλά στον Πειραιά! Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στήθηκε στην προβλήτα Ε ένα παράξενο σκηνικό: ένα παλιό εργοστάσιο, τριγύρω αποθήκες, χαμηλός φωτισμός. Στον παραμελημένο, πλην ατμοσφαιρικό χώρο έδωσαν ζωή λαμπερά πρόσωπα που κράτησαν τη ζωντάνια τους μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Επρόκειτο για τα γυρίσματα του νέου εντυπωσιακού τρέιλερ για την προώθηση του «Dancing with

the stars 5», το οποίο θύμιζε πολύ κλασικό φιλμ νουάρ της δεκαετίας του '40, με μια... εσάνς ποτοαπαγόρευσης. Η «Espresso» εξασφάλισε υλικό από όλα όσα συνέβησαν στην προβλήτα Ε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο για το χορευτικό show του ΑΝΤ1.
Το σενάριο του στόρι έχει ως εξής: Είναι νύχτα σε κάποιο απόμερο σημείο της πόλης. Η Δούκισσα Νομικού υιοθετώντας στιλ αλά Lana Turner, με ξανθιά βαγκ, πέρλες και ασπρόμαυρη τουαλέτα, στέκεται μπροστά από το αυτοκίνητό της, ένα όχημα εποχής, στο οποίο έχει σκάσει το λάστιχο. Μέσα στο σκοτάδι και στην ερημιά δείχνει απεγνωσμένη. Ξαφνικά όμως εμφανίζεται ένα καλογυαλισμένο πολυτελές vintage αυτοκίνητο (το κανάλι το προμηθεύτηκε από λέσχη με παλιά αυτοκίνητα και αντίκες) και η femme fatale Νομικούτρέχει προς το μέρος του.
Η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει και η φοβισμένη κοπέλα μπαίνει μέσα. Οδηγός είναι ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 και κριτής του «DWTS» Γιάννης Λάτσιος, με ύφος... Τζορτζ Κλούνεϊ. Η παρουσιάστρια κάθεται στη θέση του συνοδηγού και βλέπει πως στο πίσω κάθισμα βρίσκονται άλλα δύο πρόσωπα να της χαμογελούν. Είναι ο αριστοκρατικός Αλέξης Κωστάλας και η γοητευτική Γκαλένα Βελίκοβα, σε ρόλο... Αβα Γκάρντνερ. Το αυτοκίνητο εξαφανίζεται μέσα στο σκοτάδι και ο φακός ζουμάρει στην πινακίδα του αυτοκινήτου που γράφει «DWTS5».
Η ομάδα της παραγωγής πέρασε εξαιρετικά στα γυρίσματα, η διάθεση ήταν στα ύψη, ενώ είχε ως σύμμαχο τον καλό καιρό. Στο τρέιλερ δεν συμμετείχε η τετάρτη κριτής του χορευτικού σόου, η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, καθώς απουσιάζει στο Λονδίνο, λόγω σημαντικών θεατρικών υποχρεώσεων. Ομως θα βρίσκεται στη θέση της στις 26 Οκτωβρίου, όταν το «DWTS5» θα κάνει πρεμιέρα.


Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα