«Χειρουργείο εκστρατείας!»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Χειρουργείο εκστρατείας!»Δευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 15:30

Εικόνες-σοκ με κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά στο Νοσοκομείο Πρέβεζας ανάρτησε ο πρόεδρος των εργαζομένων

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον τοίχο του στο facebook ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας Στρατής Βουγέλης, δείχνοντας εικόνες ντροπής από το εσωτερικό του χειρουργείου που παραπέμπουν σε νοσοκομείο

τριτοκοσμικής χώρας!

«Αυτό λέγεται χειρουργείο... εκστρατείας! Αθάνατος ελληνικός ιδιωτικός τομέας! Εικόνες μετά τη μόνωση της ταράτσας από ιδιωτικό συνεργείο. Τελικά είχε δίκιο η μάνα μου. Σανίδα βρεγμένη που τους χρειάζεται!» γράφει ο Στρατής Βουγέλης κάτω από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει.

Το περιεχόμενό τους δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση χειρουργείο, αφού απεικονίζουν την οροφή να στάζει νερά (παρά το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μόνωσης της ταράτσας από ιδιωτικό συνεργείο), με αποτέλεσμα -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες- να τα μαζεύουν με κουβάδες αλλά και με πλαστικά ποτηράκια!


Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτά τα οποία δείχνουν οι εικόνες οφείλονται σε κατασκευαστικό λάθος του εργολάβου που ανέλαβε τη μόνωση της ταράτσας του νοσοκομείου και το οποίο έχει ήδη διορθωθεί. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι εργαζόμενοι στο έργο μπέρδεψαν τον σωλήνα υδρορροής με τον σωλήνα της αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει την υδρορροή και όλα τα νερά να στάζουν στην οροφή.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, το λάθος έχει ήδη αποκατασταθεί και, μάλιστα, ο εργολάβος θα αποκαταστήσει και το χρώμα εντός του χειρουργείου. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «ενώ από την προσωρινή διοίκηση καταβάλλονται προσπάθειες, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, έτσι ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις που αφήνουν ακάλυπτες, εμφανίζονται οι καλοθελητές, μεγαλοποιώντας τεχνική αστοχία και παρουσιάζοντάς την ως σοβαρό πρόβλημα. Ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει στο νοσοκομείο νέα μηχανήματα, έχουν εγκατασταθεί προγράμματα πληροφορικής και έχουν πραγματοποιηθεί γενικότερες οικοδομικές εργασίες».

Σύμφωνα με άλλη πηγή, οι εικόνες με τους κουβάδες και την προβληματική μόνωση βρίσκονται μεν στη χειρουργική πτέρυγα, σε έναν διάδρομο ανεξάρτητο και 15 έως 20 μέτρα μακριά από τον πραγματικό χώρο του χειρουργείου, στον οποίο ούτε κουβάδες υπάρχουν ούτε προβλήματα στην οροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα