Χειροπέδες στον «Ντάλτον» Χρήστο Βαρελά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧειροπέδες στον «Ντάλτον» Χρήστο ΒαρελάΔευτέρα, Μάιος 26, 2014 - 16:32

Ο τελευταίος των αδελφών «Ντάλτον» της Καλαμάτας, ο Χρήστος Βαρελάς, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ασφάλειας! Ο 52χρονος διέφευγε επί τρία χρόνια τη σύλληψη, ενώ ο δίδυμος αδελφός του Βασίλης Βαρελάς, που έκανε τη δεκαετία του '80 καριέρα κασκαντέρ στο Χόλιγουντ, όπου «ντουμπλάριζε» στις επικίνδυνες σκηνές τον Τσακ Νόρις, βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές της Κέρκυρας. Και οι δύο κατηγορούνται για σωρεία

κακουργημάτων, μεταξύ των οποίων τη δολοφονία ενός Αλβανού συνεργάτη τουςκαι του μόλις 2,5 ετών γιου του, το 2011.

Ο Χρήστος Βαρελάς εμφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής -μαζί με τη σύζυγό του- έξω από το κτίριο της Ασφάλειας Καλαμάτας. Φορούσε φόρμα παραλλαγής, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά του κοτσίδα και είχε αφήσει... παπαδίστικη γενειάδα, όπως λένε χαρακτηριστικά οι πληροφορίες. Τη στιγμή της εμφάνισής του κατέφθασε και ο δικηγόρος του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», είχε προηγηθεί συνεννόηση με τον διοικητή Ασφαλείας προκειμένου να παραδοθεί. Ο Χρ. Βαρελάς και ο αδελφός του θεωρούνται οι πλέον επικίνδυνοι κακοποιοί σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Τα δύο αδέλφια κατηγορούνται για τη διπλή δολοφονία που στοίχισε και στο παιδί τη ζωή του, επειδή ήταν αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του πατέρα του, και για διακίνηση κοκαΐνης, εκβιασμούς, βομβιστικές επιθέσεις και απόπειρες ανθρωποκτονιών. Ηδη ο Χρήστος Βαρελάς έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα και θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Θεοδόσης Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα