Χάος με «τρελό» λεωφορείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧάος με «τρελό» λεωφορείοΤετάρτη, Δεκέμβριος 14, 2016 - 11:34

Παρέσυρε τουλάχιστον 20 οχήματα σε δρόμο του Πειραιά! Ακρωτηριάστηκε (ίσως και από προηγούμενη σύγκρουση στο σημείο) και στα δύο πόδια 77χρονος.

Σκηνές χάους και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ηλικιωμένου προκάλεσε μέρα μεσημέρι στον Πειραιά η ξέφρενη πορεία ενός λεωφορείου του ΟΑΣΑ, που κινήθηκε ακυβέρνητο στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς, όταν ο οδηγός του σταμάτησε και

κατέβηκε για να βοηθήσει τους οδηγούς δύο αυτοκινήτων που είχαν τρακάρει.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ

Είτε από κακό χειρισμό είτε από μηχανικό πρόβλημα στο χειρόφρενο του λεωφορείου, το βαρύ όχημα άρχισε να κυλάει, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, στο κατηφορικό οδόστρωμα.

Στο διάβα του παρέσυρε τουλάχιστον 20 σταθμευμένα και εν κινήσει οχήματα, ενώ οι επιβάτες που παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του ούρλιαζαν πανικόβλητοι από τον φόβο τους, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια! Τελικά, το «τρελό» λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, όταν μπροστά του συσσωρεύτηκε μια άμορφη μάζα από στραπατσαρισμένες λαμαρίνες από τα αυτοκίνητα που είχε κυριολεκτικά διαλύσει.



Ενας 77χρονος, ο οποίος ακρωτηριάστηκε επί τόπου και στα δυο πόδια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική Μονάδα! Ομως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν τραυματίστηκε κατά την ανεξέλεγκτη πορεία του λεωφορείου ή από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων νωρίτερα.



Φανερά σοκαρισμένος από την αιματηρή καταστροφή που προκάλεσε το όχημά του, ο 60χρονος οδηγός του λεωφορείου υποστηρίζει ότι έδεσε κανονικά το χειρόφρενο πριν κατεβεί από το βαρύ όχημα. Μάλιστα, δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση και το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει στους αστυνομικούς ήταν οι φράσεις: «Να βοηθήσω ήθελα μόνο, για να ανοίξει ο δρόμος να περάσω... Δεν ξέρω τι έγινε, εγώ σήκωσα κανονικά το χειρόφρενο».
Την προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το σοβαρό ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα