«Μπλονζόν» στην εκκλησία

SHOWBIZ«Μπλονζόν» στην εκκλησίαΠαρασκευή, Ιανουάριος 27, 2017 - 13:43

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Μιχάλης Σηφάκης! Ο διεθνής τερματοφύλακας, ύστερα από δέκα μήνες σχέσης με τη γυμνάστρια Ολγα Στεφανίδη, πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού στο πρόσωπο της 28χρονης καλλονής βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Ο ποδοσφαιριστής της βελγικής Κόρτραϊκ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα μέσα με τους έρωτές του, αφού οι προηγούμενες

σύντροφοί του (με εξαίρεση την πρώτη αρραβωνιαστικιά του) ανήκαν στη showbiz.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι το Πάσχα και σύντομα πήρε την απόφαση να συζήσει. Σύντομα αποδείχτηκε ότι οι δυο τους ταίριαζαν, γι' αυτό και πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Κουμπάρος τους θα είναι ο Γιώργος Σαμαράς και, μάλιστα, κάποιοι λένε ότι ο Μιχάλης και η Ολγα ήταν εκείνοι που του γνώρισαν την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομμάτα, με την οποία οι πληροφορίες τούς θέλουν ζευγάρι. Οσο για το μυστήριο; Θα γίνει το καλοκαίρι, όταν ο Σηφάκης θα έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μιχάλης αποκάλυψε ότι είχε τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή του: με μια κοπέλα στην Κρήτη, με την οποία αρραβωνιάστηκαν όταν εκείνος ήταν 20 ετών, με τη Στέλλα Γιαμπουρά και τη Ελενα Παπαγγελή (πρόκειται για την γυμνάστρια με την οποία είχε δεσμό για λίγους μήνες ο Γιώργος Σαμπάνης). «Είχα μια σχέση από τα 15 έως τα 22 μου και στα 20 είχα αρραβωνιαστεί. Βέβαια, μετά χώρισα. Ημουν επτά χρόνια με την κοπέλα εκείνη, αλλά τελείωσε» είχε δηλώσει ο ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα