Μπίζνες στην Τουρκία για τα κουμπαράκια!

SHOWBIZΜπίζνες στην Τουρκία για τα κουμπαράκια!Παρασκευή, Ιούλιος 26, 2019 - 13:49

❱❱ Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης μετά το Museum of Illusions της Αθήνας εγκαινίασαν παράρτημα του εν λόγω μουσείου και στην Κωνσταντινούπολη.

Φαίνεται πως τα οικονόμησαν επί αθηναϊκού εδάφους και είπαν να επεκταθούν και στη γειτονική χώρα, όπου έτσι κι αλλιώς

ο παρουσιαστής διαθέτει πλέον πολύ καλά κονέ, λόγω της συνεργασίας και της φιλίας του με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, η εν λόγω επέκταση θα είναι μόνο η αρχή, αφού αναμένονται και άλλα παραρτήματα ανά την Ευρώπη.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πόζαρε στον φακό μαζί με τον κουμπάρο και συνεργάτη του στο εν λόγω επιχειρηματικό πρότζεκτ Μίλτο Καμπουρίδη, την αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα Μπόμπα και τα μέλη ολόκληρης της ομάδας του έξω από το κτίριο του «Μουσείου Παραισθήσεων» στη μεγαλούπολη της γειτονικής χώρας.

«Με μεγάλη χαρά σάς παρουσιάζω το “Museum of Illusions” στην Κωνσταντινούπολη και την καταπληκτική ομάδα που το υλοποίησε!

Μετά από 10 μήνες λειτουργίας στην Αθήνα, όπου μας δώσατε πολλή αγάπη, ένα ακόμα όνειρό μας πραγματοποιείται, αφού ξεκινάμε την επέκτασή μας έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, με πρώτο σταθμό την Πόλη! Καλή μας αρχή... σας περιμένουμε!» έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα