Μπέος: Καταδίκη για την υπόθεση «Δαλούκα»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΜπέος: Καταδίκη για την υπόθεση «Δαλούκα»!Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2015 - 16:19

Δεν γλίτωσε την καταδίκη για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης ο δήμαρχος Βόλου, και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παρά το γεγονός πως ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας, κατά τη χθεσινή δίκη, κατέθεσε πως δεν θυμάται εάν δέχτηκε απειλές από τον πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα. Τελικά, το Γ' Τριμελές

Πλημμελειοδικείο της Αθήνας καταδίκασε τον Αχιλλέα Μπέο σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως και με αναστολή στην έφεση. Νωρίτερα, στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως προσπάθησε να επηρεάσει τον διαιτητή για το πώς θα σφύριζε στον αγώνα Αρης-Παναθηναϊκός, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010.

Μάλιστα, απέδωσε την εμπλοκή του στην υπόθεση σε μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, αγνώστου προελεύσεως, οι οποίες έχουν υποστεί συρραφή. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία, ο Αχιλλέας Μπέος, εκνευρισμένος, είπε στους δικαστές: «Mία ερώτηση να κάνω: Aν οι μάρτυρες ήταν κατά μου, τι θα έπαιρνα, ισόβια;»

Keywords
Τυχαία Θέματα