Μπαλκόνι με... θέα

15:29 7/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Αλεσάντρα Αμπρόζιο στη ΜύκονοΜπαλκόνι με... θέαΠέμπτη, Ιούλιος 7, 2016 - 15:29

Συνωστισμός από σταρ στις ελληνικές παραλίες! Από την κοσμοπολίτισσα Μύκονο μέχρι την ξακουστή ανά την υφήλιο -λόγω της χολιγουντιανής ταινίας «Mamma mia»- Σκόπελο αλλά και την -εντός λεκανοπεδίου Αττικής- πλαζ της Βάρκιζας εγχώριοι και ξένοι celebrities απολαμβάνουν τον λαμπερό ελληνικό ήλιο, τα υπέροχα καταγάλανα νερά του Αιγαίου αλλά και τα κοσμικά πάρτι στα πολύβουα beach

bars ξεφαντώνοντας όλη τη νύχτα.

Απο τη
Δήμητρα Δάρδα

Στο νησί των ανέμων, που γνωρίζει και αυτό το καλοκαίρι μεγάλες δόξες από τις συνεχόμενες αφίξεις διεθνών σταρ και ποδοσφαιριστών, κατέφτασε χθες το μεσημέρι με υπερπολυτελή θαλαμηγό από την Ιμπιζα το «απόλυτο κορμί», η Αλεσάντρα Αμπρόσιο!

Συνοδευόμενη από τον επιχειρηματία σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, το διάσημο «αγγελάκι» της Victoria's Secret κατέλυσε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Santa Marina Resort & Villas» και αμέσως ανέβασε στο διαδίκτυο τη θέα του δωματίου της, ένα ήσυχο λιμανάκι, με τη λεζάντα «Μύκονος, μου έλειψες»!

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Σέρτζι Ρομπέρτο και η σούπερ σέξι σύντροφός του Κόραλ Σιμάνοβιτς επέλεξαν την παραλία του Nammos για τις βουτιές τους. Το μοντέλο μονοπώλησε, όπως ήταν επόμενο, το ενδιαφέρον των παπαράτσι με το λευκό ολόσωμο μαγιό του.

Ο Μάρκο Βεράτι και η σύντροφός του Λάουρα Ζαζάρα, την οποία γνώρισε σε ηλικία μόλις 16 χρόνων και έκτοτε είναι μαζί, κυνηγούν όλη την ημέρα στις μυκονιάτικες παραλίες τον μικρό γιο τους, ο οποίος κάνει ό,τι θέλει τον άσο ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν.

Θάλασσα

Πιο ανέμελοι μοιάζουν ο Ισπανός οικογενειάρχης (μέχρι πριν από λίγες μέρες μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον παίκτης των Philadelphia 76ers του ΝΒΑ) Σέρχιο Ροντρίγκεζ με τη σύζυγό του Αννα Μπερνάλ, οι οποίοι ανταλλάσσουν καυτά φιλιά μέσα στη θάλασσα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ζευγάρι, που απολαμβάνει τα απεριτίφ του μέσα στη θάλασσα, παραθερίζει στη Μύκονο με τη λίγων μηνών κόρη του.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκονται επίσης στο κοσμοπολίτικο νησί για ημιμόνιμες διακοπές και ο φακός της «Espresso» τούς «τσάκωσε» στην παραλία, με την παρουσιάστρια ντυμένη με αέρινο φόρεμα και τον αγαπημένο της με μοβ μαγιό.

Φανατική της Σκοπέλου αποδεικνύεται η τραγουδίστρια του «Wildest Moments» Jessie Ware, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η 31χρονη Αγγλίδα πέρυσι παντρεύτηκε στο νησί του «Mamma mia», σε μια ξεχωριστή παραδοσιακή τελετή, τον αγαπημένο της, και φέτος επέστρεψε για καλοκαιρινές διακοπές.

Η Ελένη Πετρουλάκη, φορώντας ολόσωμο μαύρο μαγιό, δροσίστηκε μαζί με τις κόρες της στη θάλασσα της Βάρκιζας, μη σταματώντας ποτέ να κινείται, αφού επιδόθηκε στο μοδάτο stand up paddling (SUP).

Την ίδια παραλία επέλεξε και η Ελλη Κοκκίνου, η οποία έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με μοβ-μπλε μπικίνι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα