Αρλέτα: Σκληρή μάχη (στη ΜΕΘ) για να κρατηθεί στη ζωή

SHOWBIZΑρλέτα: Σκληρή μάχη (στη ΜΕΘ) για να κρατηθεί στη ζωήΠέμπτη, Φεβρουάριος 16, 2017 - 15:23

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για 16η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» η γνωστή τραγουδίστρια Αρλέτα. Η 72χρονη ερμηνεύτρια, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα, δίνει τη δική της σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η οικογένειά της προσεύχεται για ένα θαύμα.

«Η κατάστασή

της είναι ελεγχόμενη, σταθερή αλλά βαριά λόγω των συνδυασμένων βλαβών» δήλωσε στην «Espresso» ο διοικητής του νοσοκομείου Μιχάλης Κούρτης. «Η λοίμωξη του αναπνευστικού έχει υποχωρήσει, ωστόσο το έμφραγμα έχει κάνει ζημιά, σε σημείο που δεν επέτρεπε στους γιατρούς να επέμβουν και να τοποθετήσουν stent. Ωστόσο, αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή» συμπλήρωσε.

Η τραγουδίστρια είχε προσβληθεί πριν από λίγες εβδομάδες από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, που την είχε οδηγήσει αρχικά στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Λίγα 24ωρα μετά το εξιτήριό της από την ιδιωτική κλινική αισθάνθηκε έντονη αναπνευστική δυσχέρεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Αγία Ολγα».

Η Αριάδνη - Νικολέτα Τσάπρα, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, έχει αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές με τον θάνατο, αποκάλυψη που είχε κάνει η ίδια σε συνέντευξή της, με τελευταία την περιπέτεια της υγείας της τον Φεβρουάριο του 2008, όταν υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία λίγο πριν από προγραμματισμένη συναυλία της στον Βόλο και γλίτωσε ως εκ θαύματος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα