Αποσύρεται ο Ρέντφορντ

ΚΟΣΜΟΣΑποσύρεται ο ΡέντφορντΔευτέρα, Νοέμβριος 14, 2016 - 16:53

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα αποσυρθεί από την ηθοποιία μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής των τελευταίων δύο ταινιών του. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος σε διαδικτυακή συνέντευξή του στον εγγονό του, Ντίλαν, σχεδιάζει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη σκηνοθεσία και στα σκίτσα. Μιλώντας για τη σημασία της αφήγησης και της ζωγραφικής, σε ερώτηση του Ντίλαν αν θέλει να επιστρέψει στη ζωγραφική, δήλωσε ότι το επιθυμεί πάρα πολύ.

«Τον τελευταίο καιρό με κούρασε η ηθοποιία». «Είμαι ανυπόμονος άνθρωπος, γι 'αυτό μου είναι δύσκολο

να γυρίζω και να γράφω μια σκηνή ξανά και ξανά. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, στα 80 μου, αυτό (η απόσυρση από την ηθοποιία) θα μου δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση επειδή δεν εξαρτώμαι από κανέναν. Είμαι εγώ, ο τρόπος που θέλω να είμαι και το σκιτσάρισμα είναι ό,τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου. Γι' αυτό και θέλω να κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση».

Οι δύο ταινίες με τις οποίες ο ηθοποιός σχεδιάζει να κλείσει την καριέρα του είναι οι «Our souls at night» με την Τζέιν Φόντα και «Old man with a gun» με τον Κέισι Αφλεκ και τη Σίσι Σπέισεκ, ενώ, σύμφωνα με την κινηματογραφική σελίδα IMDb, θα εμφανιστεί επίσης στις ταινίες «The Discovery» και «Come Sunday».

Οπως χαριτολογώντας παραδέχτηκε ο ίδιος, κλείνοντας τη συνέντευξη, «μόλις ολοκληρωθούν, τότε θα πω “ok, αυτό είναι ένα αντίο στην ηθοποιία” και μετά απλά θα υπάρχει μόνο η σκηνοθεσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα