Αποσύρεται (;) ο Κλούνεϊ

15:16 5/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Πένθος βαρύ» στις ανά την υφήλιο θαυμάστριες του Τζορτζ ΚλούνεϊΑποσύρεται (;) ο ΚλούνεϊΣάββατο, Μάρτιος 5, 2016 - 14:30

«Πένθος βαρύ» στις ανά την υφήλιο θαυμάστριες του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος, μετά το «χτύπημα» του γάμου με την Αμάλ Αλαμουντίν, τώρα δηλώνει ότι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την υποκριτική, αφού θεωρεί πως αρχίζει να γερνάει.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι θα τον χάσουν από τα μάτια τους, θα τον βλέπουν όμως πιο σπάνια. Σε πρώτη φάση, ο 54χρονος σταρ

λέει πως θέλει να στραφεί στη σκηνοθεσία, ενώ δεν δίνει καμία σαφή απάντηση στο ερώτημα αν έχει πολιτικά σχέδια για το μέλλον.

Ουδέποτε άλλωστε έκρυψε ότι σκέφτεται την πολιτική, μη αποκλείοντας τίποτα, ούτε το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. Μιλώντας στο BBC για τη δουλειά μπροστά στις κάμερες, ο γόης του Χόλιγουντ δήλωσε πως νιώθει ότι οι θεατές δεν θέλουν να τον βλέπουν να γερνάει on camera.

Πίσω από τις κάμερες

«Νομίζω κανείς δεν θέλει να βλέπει κανέναν να γερνάει. Ξέρετε, η κάμερα δεν συγχωρεί. Το γήρας είναι κάτι που πάντα προσπαθείς να παρουσιάζεις όσο γίνεται λιγότερο στην οθόνη. Επιλέγεις τις ταινίες που σε δείχνουν καλύτερα. Οσο όμως μεγαλώνεις, είναι όλο και λιγότερες αυτές οι ταινίες» είπε ο Αμερικανός ηθοποιός, παραδεχόμενος ωστόσο πως οι γυναίκες συνάδελφοί του έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σε ό,τι αφορά τα σχέδιά του για τη σκηνοθεσία, σημείωσε πως έχει περισσότερη πλάκα και είναι πιο δημιουργικό να βρίσκεται κάποιος πίσω από τις κάμερες. «Είναι η μεγάλη μου αγάπη και απολαμβάνω να το κάνω» σημείωσε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος πως δεν έχει πάντα επιτυχία μια σκηνοθετική δουλειά.

Στο βάθος πάντως υπάρχουν κι άλλοι «στόχοι», που μπορεί και να φθάνουν ως τον αριθμό 1600 της λεωφόρου Πενσιλβάνια. Εκεί ακριβώς βρίσκεται ο Λευκός Οίκος. Γνωστός για την προτίμησή του στο Δημοκρατικό Κόμμα, στέλεχος του οποίου υπήρξε άλλωστε και ο πατέρας του, ο Κλούνεϊ δεν έχει κρύψει πως τον ελκύει η πολιτική. Κάποιοι υποστηρίζουν μάλιστα πως δεν αποκλείεται ο γόης σταρ να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα