Από την αρχή η δίκη για τη δολοφονία της Μαρίνας Κουκουλιάτα το 2014 στην Κατερίνη

13:28 1/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπό την αρχή η δίκη για τη δολοφονία της Μαρίνας Κουκουλιάτα το 2014 στην Κατερίνη Τετάρτη, Ιούνιος 1, 2016 - 13:28

Από μηδενική βάση θα γίνει η δίκη για τη δολοφονία της 30χρονης Μαρίνας Κουκουλιάτα στην Κατερίνη τον Ιούνιο του 2014. Η εισαγγελέας άσκησε έφεση στην πρόσφατη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που καταδίκασε

σε κάθειρξη 20 ετών και τριών μηνών τον 35χρονο σύντροφο της άτυχης γυναίκας Νίκο Αβραμίδη. Η δολοφονία αποκαλύφθηκε έπειτα από έξι μήνες, διάστημα στο οποίο ο 35χρονος δεν είχε διστάσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προσποιούμενος ότι αναζητούσε την εξαφανισμένη φίλη του!

Εσφαλμένη κρίση

Η εισαγγελέας θεωρεί ότι το δικαστήριο έκρινε εσφαλμένα τα πραγματικά περιστατικά και τα αποδεικτικά στοιχεία, και επισημαίνει στην έφεση ότι δεν προκύπτει ότι ο δράστης ενήργησε εν βρασμώ ψυχικής ορμής ή ότι η δολοφονία ήταν αποτέλεσμα οργής ή αγανάκτησης, που προκάλεσε η συμπεριφορά της 30χρονης προς εκείνον. Ετσι, η υπόθεση θα εξεταστεί εκ νέου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Στη δίκη που έγινε προ ημερών ο Αβραμίδης υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα, επειδή το θύμα έβγαλε μαχαίρι. Υπενθυμίζεται πως χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες, για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τη δολοφονία της Μαρίνας Κουκουλιάτα. Ο σύντροφός της ομολόγησε ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος έπειτα από πολύωρη ανάκριση. Είχε περιγράψει πώς κάρφωσε το μαχαίρι δύο φορές στην καρδιά της γυμνής κοπέλας του και, όταν διαπίστωσε πως ήταν νεκρή, την έντυσε και την έκρυψε κάτω από παπλώματα, σε παλιά μονοκατοικία έξω από την Κατερίνη.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνας Κουκουλιάτα, 2014, Κατερίνη,marinas koukouliata, 2014, katerini