«Απιστία» στο πλατό!

TV GOSSIP«Απιστία» στο πλατό!Δευτέρα, Ιανουάριος 18, 2016 - 19:57

Με δύο συζύγους στο ίδιο πλατό! Αυτό κι αν είναι άθλος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τα... ρέστα του στο γύρισμα του τηλεπαιχνιδιού «Ακου τι είπαν! Βραδιάτικα».

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ηθοποιός βρέθηκε αντίπαλος με τη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη, ενώ δίπλα του στεκόταν η νέα -τηλεοπτική- αγαπημένη του, η Δανάη Επιθυμιάδη. Ο Χρήστος

Φερεντίνος βρήκε λοιπόν αφορμή κι άρχισε τα πειράγματα, καθώς το κλίμα σήκωνε αστεία, με την... πραγματική γυναίκα του Γιάννη, αλλά και με το τηλεοπτικό ταίρι του σε θέση μάχης. Η υπόθεση λοιπόν για το ζεύγος Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη έγινε προσωπική και το θέμα ήταν ποιος από τους δύο θα πήγαινε με τον αέρα του νικητή στο σπίτι.

Οπως μάθαμε, η Βάσω Λασκαράκη και η Δανάη Επιθυμιάδη είχαν μια ωραιότατη φιλική συζήτηση στα παρασκήνια και αναφέρθηκαν στα θετικά και στα... στραβά του Γιάννη. Εξάλλου, ως σύζυγοι στη ζωή και στο γυαλί αντίστοιχα, έχουν κοινά στοιχεία να αναλύσουν.

Η ομάδα της επιτυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έπαιξε για φιλανθρωπικό σκοπό ενάντια στους συντελεστές του δημοφιλούς σίριαλ «Το σόι σου». Οι δύο πιο αγαπημένες παραγωγές του Alpha, που χτυπάνε κόκκινο στην τηλεθέαση, διασταύρωσαν... το χιούμορ τους σε μια εκπομπή με ανατροπές, έξυπνες ατάκες και ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους ηθοποιούς.

Συμμαχία

Από τη μία οι γκρινιάρηδες πρωταγωνιστές της «Μουρμούρας», με αρχηγό τον Τσιμιτσέλη και παίκτες τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δανάη Επιθυμιάδη και Αντώνη Αντωνίου, ήταν σε κατάσταση συναγερμού. Από την άλλη μεριά, οι εκρηκτικές οικογένειες Τριαντάφυλλου και Χαμπέα συνεργάστηκαν πρώτη φορά αφήνοντας τις διαφορές τους εκτός, με σκοπό τη νίκη. Αρχηγός ορίστηκε η Βάσω Λασκαράκη και μαζί της στη μάχη ρίχτηκαν οι Ρένια Λουιζίδου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Βίβιαν Κοντομάρη και Παύλος Ορκόπουλος.

Το ποια παρέα κέρδισε το έπαθλο των 5.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα το δούμε οσονούπω στην οθόνη μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα