Απέκτησε πέος που «γεννήθηκε» από τον πήχη του

ΚΟΣΜΟΣΑπέκτησε πέος που «γεννήθηκε» από τον πήχη τουΔευτέρα, Ιανουάριος 30, 2017 - 18:13

Ηρθε στον κόσμο έχοντας μια έλλειψη που για κάθε άντρα θεωρείται βασική. Με τη βοήθεια των γιατρών, όμως, ο Αντριου Γουάρντλε (φωτό) απέκτησε πέος, το οποίο μάλιστα «γέννησε» από τον πήχη του.

Ο 44χρονος Βρετανός καλείται τώρα να βιώσει στύση διάρκειας δύο εβδομάδων, ώστε οι γιατροί να είναι βέβαιοι ότι το όργανο λειτουργεί κανονικά. Στη συνέχεια ο Γουάρντλε θα καταφέρει να ικανοποιήσει για πρώτη φορά πλήρως την αγαπημένη του.

Η γέννησή του χωρίς πέος συμβαίνει μία φορά στις 20.000.000 γεννήσεις. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να είναι αιτία για μια τηλεοπτική συνέντευξη. Καθώς όμως ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα, η συνέντευξη στην εκπομπή «This Morning» του ITV έσπασε τα μηχανάκια τηλεθέασης. Εχοντας μαζί του την αγαπημένη του Φίντρα Φαμπιάν, ο 44χρονος μίλησε για την περιπέτειά του και είπε πως τώρα ίσως είναι το πιο κρίσιμο τεστ.

Για δύο εβδομάδες θα πάρει άδεια από τη δουλειά του, ώστε οι γιατροί να «ξυπνήσουν» τη στύση του. Για όλες αυτές τις μέρες θα πρέπει να διατηρηθεί η στύση. Μόνον έτσι θα είναι βέβαιοι πως όλα πέτυχαν.

Πίσω από την πρωτοποριακή επέμβαση βρίσκονται γιατροί από το University College London, που θα ενεργοποιήσουν χειρουργικά τη στύση μακράς διαρκείας. Απαντώντας, τέλος, με γέλια, ο 44χρονος είπε πως δεν ζήτησε συγκεκριμένο μέγεθος από τους γιατρούς, ενώ σημείωσε πως το νέο πέος απλά σχηματίστηκε από δέρμα και νεύρα που πήραν από τον πήχη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα