Απειλούν τη ζωή του Σταγόπουλου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπειλούν τη ζωή του ΣταγόπουλουΤετάρτη, Μάιος 14, 2014 - 17:20

«Πόλεμος» στην Εκάλη, εν όψει δημοτικών εκλογών. Ενα διαφημιστικό πανό που ανέβασε στον κήπο του σπιτιού του ο ηθοποιός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Εκάλης Νίκος Σταγόπουλος φαίνεται πως ήταν η αφορμή για μια σειρά επιθέσεων εις βάρος του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος στην «Espresso», δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ άγνωστοι έκαναν ζημιές στο αυτοκίνητό του και ανέβασαν συκοφαντικό υλικό στο διαδίκτυο.

Λίγες μέρες πριν από το Πάσχα ο Νίκος

Σταγόπουλος ανέβασε το πανό, στο οποίο αναγραφόταν και το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου. Δεν πέρασε μία μέρα και το τηλέφωνο του άρχισε να κουδουνίζει δαιμονισμένα από αγνώστους που τον έβριζαν με χυδαίο τρόπο και τον απειλούσαν πως θα του κάνουν κακό, αν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Εκάλης.

«Αρχικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία, παρότι κάποιοι τα βράδια πετούσαν πέτρες στο πανό για να το σκίσουν και να το κατεβάσουν με το "έτσι θέλω". Το πρωί που ξυπνούσαμε βρίσκαμε κοτρόνες στον κήπο μας. Ομως στη συνέχεια βρήκα χαραγμένο το αυτοκίνητό μου από τη δεξιά μεριά του, ενώ είχαν βάλει και μια μπετόβεργα σε έναν από τους πίσω τροχούς.

»Ολα αυτά, σε συνδυασμό με τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόμουν, με ανάγκασαν να πάω να τα καταγγείλω στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Μάλιστα σκέφτομαι να απευθυνθώ και στον εισαγγελέα, και να ζητήσω άρση απορρήτου για να διαπιστώσουμε από πού προέρχονταν όλες αυτές οι απαράδεκτες τηλεφωνικές κλήσεις» μας λέει ο ηθοποιός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. «Εφτασαν στο σημείο να αναρτήσουν στο διαδίκτυο φωτογραφία μου μαζί με κοπέλες που φοράνε μαγιό και να γράψουν από κάτω "Σίγουρα βήματα", δηλαδή το σύνθημα του συνδυασμού του Νίκου Χιωτάκη, στον οποίο συμμετέχω.

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Σταγόπουλος στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στον ίδιο συνδυασμό των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας, αλλά για τη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς, η οποία εκλέγει δεκαέξι συμβούλους. Στην Εκάλη, όπου θέτει τώρα υποψηφιότητα, εκλέγονται μόνο δύο σύμβουλοι, κάτι που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα