Ανήλικα αδέρφια έκαναν τόπι στο ξύλο 13χρονο στην Αταλάντη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑνήλικα αδέρφια έκαναν τόπι στο ξύλο 13χρονο στην ΑταλάντηΠέμπτη, Αύγουστος 30, 2018 - 15:02

❱❱ Απίστευτο περιστατικό βίας με ανήλικους πρωταγωνιστές έχει «παγώσει» τη Φθιώτιδα!

Δύο 16χρονα αδέρφια φέρεται ότι ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν άγρια έναν 13χρονο την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στην Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 23.00. Οπως είπε το θύμα στους γονείς του, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση, ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον χτυπούσε με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Οταν σταμάτησαν, άφησαν αβοήθητο

και αιμόφυρτο τον 13χρονο στον δρόμο και το έβαλαν στα πόδια. Ο άτυχος μαθητής έφτασε σε κακή κατάσταση στο σπίτι, με τους γονείς του να παθαίνουν σοκ βλέποντας τον γιο τους μέσα στα αίματα. Αμέσως τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου οι γιατροί τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ διαπίστωσαν πρόβλημα στο μάτι του.

Οι γονείς του χρειάστηκε να επισκεφτούν και ιδιώτη οφθαλμίατρο στην Αταλάντη για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος και την επομένη το απόγευμα πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, όπου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των έφηβων φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή της εισαγγελέως Λαμίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ζήτησε να ενημερωθεί και ο πατέρας τους και να παρευρεθεί στην ανάκριση (σε βάρος του οποίου, ωστόσο, δεν ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκων).

Keywords
Τυχαία Θέματα