Αναβλήθηκε η συναυλία του Σχοινά επειδή...

SHOWBIZΑναβλήθηκε η συναυλία του Σχοινά επειδή... Πέμπτη, Ιούλιος 16, 2015 - 15:02

Δέχτηκε άγρια επίθεση από τον σκύλο του και αντί για τη σκηνή της προγραμματισμένης συναυλίας του, στην Κατερίνη, βρέθηκε «μπαταρισμένος» στο νοσοκομείο! Ο Διονύσης Σχοινάς βρισκόταν στην Αθήνα, όταν ο γιγαντόσωμος μολοσσός του, ο Δίας, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. «Μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε έντονα τον

Διονύση Σχοινά τραυματίζοντάς τον στο χέρι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι εκτός κινδύνου και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπεία θα μπορέσει πολύ σύντομα να επανέλθει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του» ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρίας του τραγουδιστή, Spicy, στη σελίδα της στο facebook, με την οποία έγινε γνωστή η περιπέτειά του και η αναβολή της συναυλίας. Επίσης οι υπεύθυνοι καθησύχασαν τους θαυμαστές του Διονύση, ενημερώνοντάς τους πως το live που ήταν προγραμματισμένο για απόψε το βράδυ στο κλαμπ Gold της Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο ίδιο μέρος την ερχόμενη Τρίτη, 21 Ιουλίου.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε να αναβάλλει την εμφάνισή του σημαίνει πως το τραύμα από τον σκύλο του δεν ήταν εντελώς επιπόλαιο, αφού χρειάστηκε, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ακόμη και τη συμβολή φυσικοθεραπευτή ώστε να επανέλθει σε κινητική κατάσταση τέτοια που θα του επιτρέψει να πιάσει ξανά την κιθάρα του. Οπως και να 'χει, ο Διονύσης ανανέωσε το ραντεβού του με τους φίλους του στην Κατερίνη, ενώ θα ακολουθήσουν live και σε άλλα μέρη της χώρας, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εμφανίσεών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα