«Αναλώσιμη» και με μαγιό (στο νησί των ανέμων)

SHOWBIZΜια γοργόνα στη Μύκονο«Αναλώσιμη» και με μαγιό (στο νησί των ανέμων)Τετάρτη, Σεπτέμβριος 17, 2014 - 13:13

Ποιος είδε τη Natalie Burn και δεν εντυπωσιάστηκε! Αν απορείτε για το ποια είναι η εντυπωσιακή, ύψους 1,72 μ., μελαχρινή καλλονή που αναστάτωσε κοσμική παραλία της Μυκόνου με το μπραζίλιαν μπικίνι της, σας ενημερώνουμε πως πρόκειται για τη... σύζυγο του Mel Gibson. Οχι στην πραγματική ζωή, αλλά στο blockbuster «The Expendables 3» που βγήκε στους κινηματογράφους τον προηγούμενο μήνα.

Η γεννημένη στο Κίεβο Natalya Guslistaya άφησε πίσω της την καριέρα της χορεύτριας και χορογράφου, άλλαξε το όνομά της σε κάτι πιο... αμερικανικό και αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. Η πρώτη της συμμετοχή ήταν στο τρίτο φιλμ της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής, με πρωταγωνιστές τους Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes και Dolph Lundgren, δηλαδή σχεδόν όλους τους super stars των ταινιών δράσης. Η Natalie υποδύθηκε τη σύζυγο του Gibson και αν και η παρουσία της στην οθόνη κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ήταν αρκετή ώστε να δέχεται προτάσεις για επόμενα projects. Μάλιστα πρωταγωνιστεί στο θρίλερ με τίτλο «Nymph» («Η νύμφη») που έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Προκειμένου να ξεκουραστεί λοιπόν, η μελαχρινή καλλονή επέλεξε τη Μύκονο ως προορισμό των διακοπών της και απόλαυσε τις βουτιές της αλλά και τα θαλάσσια σπορ. Η Natalie... καβάλησε το jet ski της και έκανε τις βόλτες της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου σαγηνεύοντας όσους την παρακολουθούσαν από την ακτή.

Με μητέρα μπαλαρίνα, η Ουκρανή Natalie δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον άλλο δρόμο στην επαγγελματική της ζωή. Από μικρή ηλικία έδειξε την κλίση της στο μπαλέτο και μάλιστα στα έξι της χρόνια μπήκε στην Ουκρανική Ακαδημία Χορού. Εκεί σπούδασε κλασικό μπαλέτο, παραδοσιακούς χορούς και κλακέτες. Στα οκτώ της άρχισε τις περιοδείες με την ομάδα της ακαδημίας και ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της, όταν έκλεισε τα 11 της χρόνια έγινε δεκτή στη μεγαλύτερη σχολή χορού του κόσμου, στα Μπολσόι της Μόσχας, με τα οποία περιόδευσε για αρκετά χρόνια σχεδόν σε όλη την υφήλιο. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου συνέχισε τις σπουδές της στο The Royal Ballet School, όπου σπούδασε και χορογραφία.

Οταν κάποιοι τραυματισμοί την ανάγκασαν να κρεμάσει τις πουέντ της, συνέχισε την καριέρα της χορογράφου και μάλιστα δούλεψε δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της pop και dance μουσικής, όπως οι Nelly, Paula Abdul και The Jackson Five. Επίσης έχει χορογραφήσει μεγάλα fashion shows, ανάμεσά τους και του Roberto Cavalli. Αποφασίζοντας να ασχοληθεί με την ηθοποιία σπούδασε στις καλύτερες σχολές, όπως εκείνη του Lee Strasberg, αλλά και στην American Academy of Dramatic Arts και στο Actor's Studio στο δυτικό Χόλιγουντ. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της στο σελιλόιντ.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Natalie BurnThe Expendables 3Mel GibsonSylvester StalloneDolph Lundgren
Keywords
Τυχαία Θέματα