Αμετανόητη η Σαμίου, «πυροβολεί» την Παναγία

SHOWBIZΝέες προκλητικές δηλώσεις της αοιδούΑμετανόητη η Σαμίου, «πυροβολεί» την ΠαναγίαΠέμπτη, Αύγουστος 17, 2017 - 14:52

Η Αντζυ Σαμίου... απασφάλισε! Ελάχιστες ώρες μετά την προκλητική απορία που διατύπωσε στο διαδίκτυο «Γιατί η Παναγία δεν βάζει το χεράκι της να σβήσουν οι φωτιές;» και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, η λαϊκή αοιδός «ξαναχτύπησε», ανοίγοντας δεύτερο κύκλο αντιπαραθέσεων στο όνομα της Μεγαλόχαρης!

«Πόσο Χριστιανοταλιμπάν πρέπει να είσαι για να ονομάζεις τη σημερινή μέρα, που κάηκε η μισή Ελλάδα,

καλοκαιρινό Πάσχα; Κανένας συνειρμός; Καμιά ανησυχία μήπως σε έχουν πιάσει μαλ@κα και γιορτάζεις, ενώ θα έπρεπε να πενθείς; Και θυμώνεις, γιατί σου τα λέω εγώ έξω από τα δόντια, και με βρίζεις γιατί έχω το θάρρος να τα βάζω και με τον Θεό, άμα λάχει, ενώ εσύ είσαι κότα γονατιστή μπροστά σε μια Παναγιά που γ@μ@σταυρίζεις δέκα φορές τη μέρα για ό,τι άσχετο συμβεί στην άθλια ζωή σου;» έγραψε χωρίς καμία ντροπή στο facebook.

Ακολούθησαν και πάλι δεκάδες υβριστικά μηνύματα -χωρίς να λείπουν βεβαίως κι αυτά που την υποστήριζαν-, με την τραγουδίστρια να δείχνει ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτή της διαδικτυακής «κατινιάς»!

Σχόλια

Υπήρξαν, πάντως, και πιο μετριοπαθή σχόλια, που τη συμβούλευαν το προφανές: «Αντζυ, όσο το ψάχνεις τόσο κατά βάθος ξέρεις ότι έκανες πατάτα! Δεν λέει τίποτα, θα ξεχαστεί, όπως τόσα άλλα...», για τα οποία, όμως, η τραγουδίστρια αδιαφόρησε.

Αντιθέτως, απάντησε προσωπικά στη χθεσινή ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου εναντίον της, περί «ακατανίκητης βλακείας», αντιγράφοντας την παροιμιώδη ατάκα του κινηματογραφικού Ζήκου: «Δεν απαντώ σε αυτά που άφησε ο Ηρώδης».

Επίσης ανέβασε σχόλια χρηστών που τη βρίζουν, γράφοντας: «Αντιπροσωπευτικό δείγμα θεοσεβούμενων χριστιανών!».

Εν μέσω διαπληκτισμών, ωστόσο, δεν παράλειψε να μας ενημερώσει ότι τα μόνα πρόσωπα που προσκυνά είναι οι πυροσβέστες, λες και όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες δεν υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής αυτών των ανθρώπων που με πενιχρά μέσα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όταν οι κυβερνώντες, τους οποίους η κ. Σαμίου έχει πολλάκις υπερασπιστεί με post της, ήταν απόντες.

Κι όταν, λίγο αργότερα, διαπίστωσε ότι έχει μπει σε έναν φαύλο κύκλο, έβαλε τέλος στον ορυμαγδό των δηλώσεών της με μια νέα δήλωση! «Σας πληροφορώ πως δεν θα δημοσιεύσω άλλα προφίλ, γι’ αυτό μη συνεχίζετε να στέλνετε βρισιές και κατάρες στα μηνύματα... Πρώτον, γιατί έχω ανοσία και δεν με πιάνουν και, δεύτερον, γιατί θα έπρεπε να με πληρώσετε για να το κάνω και δεν έχετε τόσα!» είπε η αοιδός και σώπασε - θα δούμε μέχρι πότε!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα