Αμερικανίδα καταγγέλλει ότι την ξεγύμνωσαν αστυνομικοί και την...

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑμερικανίδα καταγγέλλει ότι την ξεγύμνωσαν αστυνομικοί και την...Παρασκευή, Αύγουστος 18, 2017 - 16:02

Τον απόλυτο εξευτελισμό καταγγέλλει πως έζησε μία Αμερικανίδα στα χέρια αστυνομικών στην περιοχή Πηγάδια στην Κάρπαθο!

Η γυναίκα υποστηρίζει πως τα όργανα της τάξης την εξανάγκασαν να βγάλει όλα τα ρούχα της και να σταθεί γυμνή μπροστά τους, την κρατούσαν για ώρες όρθια στο τμήμα, ενώ έφτασαν στο σημείο να την ψεκάσουν με σπρέι πιπεριού!

Η Αμερικανίδα, η οποία συνελήφθη για απείθεια και αντίσταση, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, σε αντίθεση με τον 45χρονο σύντροφό της, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, καθώς φέρεται ότι επιτέθηκε στους αστυνομικούς με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Αντίσταση

Ωστόσο, όχι μόνο αρνούνται πως προέβαλαν αντίσταση, αλλά κατηγορούν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για βασανιστήρια! Ολα άρχισαν στις 13 Ιουλίου, όταν οι αστυνομικοί που έκοβαν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα ζήτησαν από τον σύντροφο της Αμερικανίδας να μετακινήσει τις δύο μοτοσικλέτες και το επαγγελματικό αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένα έξω από το κατάστημά του.

Εκείνος απομάκρυνε το αυτοκίνητο, αλλά ζήτησε χρόνο για να μετακινήσει και τις μηχανές. Ομως, όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί τού είχαν κόψει κλήση για τις μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί έντονα και να ξεσπάσει καβγάς.

Οπως υποστηρίζει η Αμερικανίδα, ένας αστυνομικός ψέκασε με σπρέι πιπεριού την ίδια και τον φίλο της, ενώ ο εφιάλτης της συνεχίστηκε στο τμήμα, όπου πήγε για να υποβάλει μήνυση.

Εκεί, μια αστυνομικός φέρεται ότι την οδήγησε σε ένα δωμάτιο και την υποχρέωσε να βγάλει όλα τα ρούχα της. Μάλιστα, την άφησαν να στέκεται εκεί ολόγυμνη, ενώ τρεις αστυνομικοί τη σχολίαζαν ειρωνικά. Ο 45χρονος παρέμεινε στην απομόνωση χωρίς τροφή και νερό παρά τον καύσωνα έως το απόγευμα της επομένης!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα