Αλούπη και Κέφαλος απολαμβάνουν στις Μαλδίβες τον μήνα του μέλιτος

SHOWBIZΑλούπη και Κέφαλος απολαμβάνουν στις Μαλδίβες τον μήνα του μέλιτοςΠαρασκευή, Ιούλιος 21, 2017 - 13:49

Ζωάρα κάνουν η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος! Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουλίου, βρίσκεται σε γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες, απολαμβάνοντας ξένοιαστες μέρες και νύχτες πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται

τη χαρά της με τους φίλους της στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες που τραβάει ο αγαπημένος της και φυσικά παίρνει εκατοντάδες likes και σχόλια, ενώ δέχεται ακόμη ευχές για τον γάμο της. Στα στιγμιότυπα η Χριστίνα εμφανίζεται με μοδάτο μπικίνι, από εκείνα που θυμίζουν beachwear της δεκαετίας του '50, ανέμελη κι ευτυχισμένη, και μάλιστα ποζάρει σαν pin up girl στην άμμο.

Η Αλούπη, αν και είχε κάνει κάποιες συνεργασίες στην ελληνική τηλεόραση, επέλεξε να αναζητήσει επαγγελματικά την τύχη της στην Αμερική, σπουδάζοντας παράλληλα υποκριτική. Εκεί γνώρισε τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος γοητεύτηκε από την ομορφιά της και τον ευχάριστο χαρακτήρα της. Οι δυο τους απέκτησαν πριν από λίγους μήνες ένα αγοράκι, τον Ανδρέα, που βαφτίστηκε μετά τον γάμο των γονιών του!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα