ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (08.09.15)

17:00 8/9/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (08.09.15)Τρίτη, Σεπτέμβριος 8, 2015 - 17:00

Το Αιγαίο... πνίγει μωρά, μάνες, ανθρώπους απελπισμένους. Η Μεσόγειος όλη είναι γεμάτη ξεφούσκωτες βάρκες υπερφορτωμένες, να μπάζουν νερά. Τα σύνορα των κρατών έχουν ανθρώπινα σώματα για όριά τους, όπου η οδύνη, ο σπαραγμός, η απελπισία γίνονται η μεγάλη κραυγή για το είδος μας, που στον 21ο αιώνα αδυνατεί να συνεχίσει να είναι αυτό ακριβώς: ανθρώπινο! Ο κόσμος αλλάζει βίαια! Τερατώδεις, απρόβλεπτες στροφές της Ιστορίας! Μπρος ναζί

και πίσω πόλεμος! Και παντού μια παράλογη οικονομική κρίση σαν ποινή...

*

Ομως εμείς εδώ βλέπουμε τρέιλερ για τις νέες ψυχαγωγικές εκπομπές της ανουσιότητας και της χαζομάρας! Ομως εμείς εδώ ασχολούμαστε με τα εκλογικά γκάλοπ, που έτσι κι αλλιώς χρόνια τώρα έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και μόνο γέλια φέρνουν στον κόσμο!

*

Ομως εμείς εδώ συνεχίζουμε μια αναπαραγωγή σουσουμιών, ακκισμών και συμπεριφορών ηλιθιότητας! Χώρισε η Καινούργιου (φωτό); Είναι χαρούμενη η Ντορέττα που ξεκινάει πρωινό; Αγαπούν ο Λιάγκας και η Σκορδά την Ηλιάκη και αυτή τους αγαπάει πίσω;

*

...Μωρέ, θα μας παίρνει ο κόσμος με τις πέτρες και δεν λέμε και εμείς και οι «διάσημοι» -τρομάρα μας!- να το καταλάβουμε! Game over, παιδάκια!

*

Εκτακτη εκπομπή για τις εκλογές στον Alpha. Μεταξύ πολιτικών επικρατεί ολύμπια παντογνωσία, αυταρέσκεια, σιγουριά και απαξία για τη γνώμη των άλλων! Είναι βέβαιοι πως ευαγγελίζονται τη σωτηρία μας. Ε, τότε, πώς φτάσαμε ως εδώ, στο χάλι μας, κύριοι;

*

Ανάμεσά τους, ο Αδωνις Γεωργιάδης (κεντρική φωτό)! Ελαφρώς μαυρισμένος από τις διακοπές! Αλλά μάλλον ο ήλιος τού μαύρισε και τα μαλλιά του, διότι λαμποκοπούσαν πιο εβένινα από ποτέ! Γύρω του όλοι οι άλλοι Jurassic, μπαμπάκι οι τρίχες! Ο κύριος Γεωργιάδης όμως φρέσκο πρόσωπο! Σαν την Ντορέττα στο Mega ένα πράγμα!

*

Απορία: Πώς είναι όλοι τόσο σίγουροι ότι έχουν δίκιο; Αμφιβολίες, ενοχές, φόβο δεν έχουν; Εδώ μια στήλη πρέπει να γράψουμε ή σε μια εκπομπή να συμμετάσχουμε και επειδή έχουμε ευθύνη, μας τσακίζουν οι κρίσεις πανικού! Αυτοί, τίποτα; Βούδες, αδελφάκι μου!

*

Η κυρία που ήταν από τους εγκεφάλους στο κύκλωμα της Μυκόνου για τις ναρκωτικές ουσίες και τη σωματεμπορία, ώστε ήταν κοσμική, μοντέλο, πρώην εστεμμένη καλλιστείων και της «καλής κοινωνίας»! Μα είναι δυνατόν! Απ' τα σύννεφα πέφτουμε!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Ο Βαγγέλης Περρής, λέει, θα αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής των Ουγγαρέζου - Συνατσάκη, η οποία θα βγει τελικά στον αέρα μετά τις εκλογές! Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, Βαγγέλη μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα