«Αίμα» στο Nomads: Άγρια επίθεση στον «διπρόσωπο» Μαυρίδη

SHOWBIZΜΟΝΟ ΣΤΗΝ «Espresso»«Αίμα» στο Nomads: Άγρια επίθεση στον «διπρόσωπο» ΜαυρίδηΤετάρτη, Νοέμβριος 1, 2017 - 15:54

❱❱ Ανάβουν τα αίματα στο αποψινό επεισόδιο, με τον Γιώργο Μαυρίδη να κατηγορείται ως «διπρόσωπος»
❱❱ Κύπριος γυμναστής «εισβάλλει» στο reality

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το «Nomads» παίρνει... φωτιά! Κακός χαμός γίνεται στο αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Μαυρίδη να κατηγορείται από τους συμπαίκτες

του ότι είναι «διπρόσωπος», αλλά και ότι χρησιμοποιεί τη φιλοζωία του για να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τα αίματα... ανάβουν για τα καλά στο εξωτικό νησί των Φιλιππίνων, καθώς σήμερα το βράδυ η Αποστολία Ζώη, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου... αδειάζουν κανονικά τον δημοφιλή συμπαίκτη τους, κατηγορώντας τον ότι στη βίλα το παίζει καλό παιδί, ήρεμο και στοργικό με τα ζώα, για να πάρει το κοινό με το μέρος του, ενώ όταν βρίσκεται στο συμβούλιο βγάζει έναν άλλο εαυτό και τα βάζει με τους υπόλοιπους παίκτες της Φωτιάς, υποστηρίζοντας ότι δεν τον συμπαθούν.

Ο Γιώργος Μαυρίδης παθαίνει σοκ από την επίθεση που δέχεται, ειδικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και, προσπαθώντας να υπερασπίσει τον εαυτό του από τα λεκτικά... μαστιγώματα των συμπαικτών του, τους λέει ότι δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να πει ψέματα, γι’ αυτό και, όταν τον ρωτά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πώς είναι η συμβίωσή τους στη βίλα, μιλά ανοιχτά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μάλιστα, κάποια στιγμή μέλος της ομάδας της Φωτιάς εκτοξεύει εναντίον του Μαυρίδη την ατάκα: «Μα τι φάρα είσαι εσύ; Τι σόι άνθρωπος είσαι εσύ;», κάτι που οδηγεί τον ήδη άγριο τσακωμό τους σε ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι... Κόκκινοι τα βάζουν στη συνέχεια και με τη Χριστίνα Κολέτσα, κάνοντάς της κατά μέτωπον επίθεση για την αποπομπή του Μάνου Πίντζη από την ομάδα τους. Εκείνη αιφνιδιάζεται και ξεσπά με τη σειρά της εναντίον τους. Κοινώς, μαλλιά κουβάρια γίνονται οι διάσημοι του «Nomads», γεγονός που δείχνει ότι μάλλον τώρα... αρχίζει το παιχνίδι! Τώρα που κάθε παίκτης πετάει τη μάσκα του...

Κύπριος γυμναστής «εισβάλλει» στο reality

Στο «Survivor» τον περιμέναμε, στο «Nomads» θα τον δούμε! Ο λόγος για τον Κύπριο Λευτέρη Χατζηιωάννου, τον νέο παίκτη του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, τον οποίο θα γνωρίσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο 35χρονος personal trainer, βραβευμένος ως Best International Core Trainer Among Europe, είχε δεχτεί πρόταση και από την παραγωγή του «Survivor», αλλά την αρνήθηκε λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του τότε.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με κυπριακά sites ο Σκάι τον ήθελε και για το «Survivor 2», αλλά τον... πρόλαβε το «Nomads»! Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 διαπίστωσε -έναν μήνα μετά- ότι χωρίς Κύπριο παίκτη το παιχνίδι δεν έχει ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 Κύπρου και έσπευσε να επανορθώσει.

«Δεν έχω άγχος» και «Δεν μου αρέσει να χάνω» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη χθες το πρωί, λίγο πριν πετάξει για Φιλιππίνες. Ο δίμετρος γυμναστής, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποια θα είναι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα