Αγωνία πριν από το τέλος για το «Βαλς με δώδεκα θεούς»

17:40 6/6/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑγωνία πριν από το τέλος για το «Βαλς με δώδεκα θεούς» Παρασκευή, Ιούνιος 6, 2014 - 17:34

Το «Βαλς με δώδεκα θεούς» πλησιάζει στο τέλος και η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο. Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, που είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά και την οποία υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου στη διασκευή και ο Ανδρέας Γεωργίου στη σκηνοθεσία, αποχαιρετά ύστερα από δύο σεζόν το τηλεοπτικό

κοινό. Βέβαια εξαιτίας του προγράμματος, που είναι πλούσιο σε αθλητικές διοργανώσεις, οι συντελεστές δεν γνωρίζουν ακόμη πότε θα πέσει η αυλαία, η οποία αναμένεται όμως μέσα στον μήνα. Η «Espresso» βρέθηκε στα τελευταία γυρίσματα, με τους πρωταγωνιστές να διασκεδάζουν την κάθε στιγμή.

Εξελίξεις

Παρά την κούρασή τους, όταν οι κάμερες κλείνουν για να κάνουν διάλειμμα τα πειράγματα μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν. Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία Γεωργιάδου, η οποία εκτός από σεναριογράφος, συμμετέχει κιόλας στη σειρά (η κόπωσή της φαίνεται μικρή μπροστά στη χαρά της που κατάφεραν να υλοποιήσουν αυτό το σίριαλ). Η ίδια μάς αποκάλυψε μάλιστα και κάποιες από τις εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς. «Βρισκόμαστε στα τελευταία επεισόδια, όπου οι τέσσερις φίλοι συγκεντρώνονται και πολεμούν ο καθένας τους δικούς του εφιάλτες, όμως όλοι έχουν ανάγκη να βοηθήσουν την Ελπίδα, η οποία δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή» λέει η σεναριογράφος και ηθοποιός και συνεχίζει: «Τα επεισόδια που προβάλλονται στην Κύπρο δεν είναι πολύ μπροστά σε σχέση με εκείνα της Ελλάδας». Μάλιστα, όπως λέει: «Τα γυρίσματα τελειώνουν σήμερα».

Οσο για τα συναισθήματά της για τη σειρά, η οποία παρά τις μέτριες κριτικές κατάφερε να κερδίσει τη θέση της στην τριάδα της τηλεθέασης, η Μαρία Γεωργιάδου δηλώνει πως «ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και όνειρο ζωής να προχωρήσουμε στην υλοποίηση. Το σκεφτόμουν χρόνια και να που έγινε στην Κύπρο, με καλούς ηθοποιούς και συντελεστές και μ' ένα κλίμα που μοιάζει στην τετράδα της ιστορίας: με ενότητα και τον καθένα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό». Με τη λήξη των γυρισμάτων πάντως η Μαρία Γεωργιάδου θα ξεκουραστεί, αφού κάνει πρώτα κάποιες συζητήσεις, ενώ θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να προετοιμάζει τα σχέδια για την επόμενη δουλειά της.

Tεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα