Αυτός είναι ο «δράκος» που είχε αυνανιστεί μπροστά σε ανήλικες

11:13 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚομοτηνήΑυτός είναι ο «δράκος» που είχε αυνανιστεί μπροστά σε ανήλικεςΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 11:11

Ενας 23χρονος φέρεται ότι είναι ο σάτυρος που αναστάτωσε την Κομοτηνή τον περασμένο Απρίλιο, όταν αυνανίστηκε μπροστά σε δύο ανήλικα κορίτσια. Υστερα από εντατικές έρευνες, η Αστυνομία τον εντόπισε και με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Πρόκειται για τον Χασάν Σαλή, του Σαλή και της Φατμέ, που γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1993 στην Κομοτηνή, όπου κατοικεί. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, τις οποίες κατηγορείται ότι διέπραξε το μεσημέρι της 12ης Απριλίου. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 23χρονου έγινε με εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ροδόπης και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την αναγνώρισή του από τυχόν άλλα ανήλικα θύματα.

Εκείνη την ημέρα, η Κομοτηνή είχε θορυβηθεί από δύο επιθέσεις του επιδειξία μέσα σε λίγη ώρα. Ο δράστης είχε αυνανιστεί μπροστά σε δύο 11χρονες μαθήτριες, με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια τρομοκρατημένες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια τον περιέγραψαν στις καταθέσεις τους ως «μελαψό», πράγμα που βοήθησε στον εντοπισμό του. Ωστόσο, δεν έχει αποδειχθεί αν είναι ο ίδιος που μία ημέρα νωρίτερα είχε πλησιάσει μια 10χρονη μαθήτρια, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο, και της είχε δείξει φωτογραφίες με πορνό περιεχόμενο, τις οποίες είχε περασμένες στο κινητό του.

Ωστόσο, παραμένει ελεύθερος ο «δράκος» ο οποίος είχε αποπειραθεί στις 20 Ιανουαρίου να ασελγήσει σε μια οκτάχρονη μαθήτρια μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της στην Κομοτηνή. Τότε, το κορίτσι είχε σωθεί χάρη στην εμφάνιση ενός επαγγελματία που κάλεσε το ασανσέρ και άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα ο δράστης να εξαφανιστεί πανικόβλητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα