Αυτοκτονία 22χρονου Τούρκου στο facebook

ΚΟΣΜΟΣΑυτοκτονία 22χρονου Τούρκου στο facebookΤετάρτη, Οκτώβριος 12, 2016 - 17:44

Πάγωσε το αίμα των χρηστών του διαδικτύου 22χρονος Τούρκος, ο οποίος αυτοκτόνησε σε απευθείας μετάδοση από το facebook, επειδή τον χώρισε η κοπέλα του. Ο Ερντογάν Τσερέν αυτοπυροβολήθηκε, παρά την προσπάθεια διαδικτυακών φίλων του να τον αποτρέψουν, στέλνοντάς του σχόλια κατά τη διάρκεια του live streaming.

Δώδεκα ώρες νωρίτερα, ο Ερντογάν είχε σχολιάσει

στο προφίλ του ότι ένιωθε χάλια και αφιέρωσε ποίημα στην πρώην κοπέλα του. Το βίντεο ξεκινάει με τον 22χρονο καθισμένο στο δωμάτιό του, ημίγυμνο. «Κανένας δεν με πίστεψε όταν είπα ότι θα αυτοκτονήσω, γι' αυτό κοιτάξτε με» λέει κρατώντας καραμπίνα. Τραβάει τη σκανδάλη, όμως το όπλο παθαίνει εμπλοκή.

Κι ενώ ετοιμάζεται να προσπαθήσει ξανά, οι χρήστες του facebook τού στέλνουν απεγνωσμένοι σχόλια. «Για το όνομα του Θεού, μην το κάνεις» αναφέρει ένα από τα 12.000 μηνύματα. Ομως, ο Ερντογάν πιάνει την κάμερα με το ένα χέρι και με το άλλο τοποθετεί την κάννη της καραμπίνας στο στήθος του. Ακούγεται πυροβολισμός και για τα επόμενα τριάμισι λεπτά πέφτει μαύρο.

Οι συγγενείς του, οι οποίοι έτρεξαν τρομοκρατημένοι στο δωμάτιό του μετά τον πυροβολισμό, τον βρήκαν αιμόφυρτο στο δάπεδο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Ντουζίκι στην επαρχία Οσμανίγε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Keywords
Τυχαία Θέματα