Tattoo για τον μπαμπά του

SHOWBIZTattoo για τον μπαμπά τουΣάββατο, Σεπτέμβριος 12, 2015 - 16:00

Εναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα του Αντώνη Βαρδή και με την πληγή από την απώλειά του να παραμένει ανοικτή ο Γιάννης Βαρδής εκδήλωσε ακόμη μία φορά την τεράστια αδυναμία που έτρεφε προς το πρόσωπο του μεγάλου Ελληνα συνθέτη.

Προχθές, λοιπόν, ο Γιάννης αποφάσισε να χαράξει για πάντα πάνω του τη μορφή του πατέρα του, γι' αυτό βρέθηκε σε γνωστό στούντιο tattoo στο Χαλάνδρι. Ο τραγουδιστής έκανε τατουάζ το πρόσωπο του Αντώνη Βαρδή στο εσωτερικό μέρος του αριστερού

μπράτσου του και μοιράστηκε τη στιγμή με τους φίλους του στο Instagram. Μάλιστα το τατουάζ είναι τόσο καλοφτιαγμένο που θυμίζει φωτογραφία. Συγκινημένος από το αποτέλεσμα ο Γιάννης ευχαρίστησε τον tattoo artist που του το «χτύπησε». «Δεν έχω λόγια για τη δουλειά σου, φίλε. Συγκινητικό και υπέροχο μαζί, που θα με συντροφεύει για πάντα. Σ' ευχαριστώ και πάλι» έγραψε στο Instagram. Οι φίλοι και followers του τραγουδιστή άρχισαν να κάνουν like και να γράφουν σχόλια για το αποτέλεσμα, το οποίο βρήκαν εξαιρετικό, ενώ είχαν και μια κουβέντα παρηγοριάς για τον Γιάννη.

Ο Βαρδής jr δεν είναι ο μόνος της οικογένειας που προσπαθεί να κρατάει «ζωντανό» τον αείμνηστο συνθέτη. Τόσο η αδελφή του Καλλιστώ όσο και η σύντροφος του πατέρα τους Φιλοθέη συνεχίζουν τις πράξεις αγάπης που έκανε ο Αντώνης Βαρδής για την ανακούφιση ανθρώπων που είναι σε ανάγκη.

Ο Γιάνννης Βαρδής με το tattoo του πατέρα του:

Keywords
Αναζητήσεις
tattoo gia ton baba
Τυχαία Θέματα