Selfies με τον Λε-Πα backstage πριν ξεκινήσει το Romeo

SHOWBIZSelfies με τον Λε-Πα backstage πριν ξεκινήσει το RomeoΠαρασκευή, Οκτώβριος 24, 2014 - 16:56

Η μόδα των selfies... χτύπησε και το Romeo. Ο Λευτέρης Πανταζής, που ηγείται του νέου σχήματος, μαζί με τους Βασιλική Νταντά, Θοδωρή Φέρρη, Γιώργο Δασκαλάκη και TUS έκανε πριν από λίγες μέρες τη φωτογράφιση για την αφίσα του μαγαζιού. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα... παιχνίδια

backstage.

Οι καλλιτέχνες ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου και ήδη από τη συνύπαρξή τους μπροστά -αλλά και πίσω- από τον φωτογραφικό φακό έδειξαν πως όχι μόνο «δένουν» καλλιτεχνικά, αλλά ξέρουν να δημιουργούν μια κεφάτη παρέα. Με... μπροστάρη τον Λευτέρη Πανταζή, που έχει... φάει τη νύχτα με το κουτάλι, τα γέλια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν.
Κάποια στιγμή, δε, αποφάσισαν να... ενδώσουν στη μόδα της εποχής, εκείνη των selfies. Κάθε καλλιτέχνης και celebrity που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να βγάλει μια τέτοια φωτογραφία, γι' αυτό ο Λε-Πα και οι συνεργάτες του στήθηκαν και με τη βοήθεια κινητού τηλεφώνου απαθανάτισαν τη στιγμή.

Εντατικές πρόβες

Πάντως, όπως μαθαίνουμε, όταν πρόκειται για δουλειά είναι όλοι συνεπείς στις πρόβες τους, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι στην πίστα του Romeo. Μάλιστα το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει προμηνύει... άγριο λουλουδοπόλεμο και χορό μέχρι πρωίας. Ο Πανταζής έρχεται φορτσάτος από τις περιοδείες του στο εξωτερικό, με νέα σουξέ στις αποσκευές του και αναμένεται να βάλει... φωτιά στη διασκέδαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα