«Kωλοτούμπα» Μαυρίδη για όσα είχε πει για την Παπαρίζου

SHOWBIZ«Kωλοτούμπα» Μαυρίδη για όσα είχε πει για την ΠαπαρίζουΠαρασκευή, Ιούλιος 14, 2017 - 11:46

Τα... μαζεύει τώρα ο Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «You Weekly», φέρεται ότι ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφός του Ελενα Παπαρίζου είχε μπει στο παρελθόν σε κλινική αποτοξίνωσης στη Σουηδία προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του, ο συνθέτης και παραγωγός επανήλθε στο θέμα και μιλώντας προχθές στην κάμερα

της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις προθέσεις του να κινηθεί νομικά.

«Εγινε μια μεγάλη παρερμηνεία σε όλο αυτό το πράγμα. Εχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς» δήλωσε χαρακτηριστικά. Αμεση υπήρξε η αντίδραση του περιοδικού, που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνέντευξή του. «Σηκώθηκε κι έφυγε, πήγε στη Σουηδία, για να κάνει τις θεραπείες της, αυτές που έπρεπε να κάνει» ακούγεται να λέει ο Τόνυ Μαυρίδης.

«Θα έμενε εκεί μέχρι να γίνει καλά, γιατί είχε το θέμα το γνωστό» αναφέρει παρακάτω, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτάει: «Το γνωστό θέμα το γράφουμε; Ποιο είναι το γνωστό θέμα;» Και τότε ο Τόνυ απαντά: «Τον αλκοολισμό. Το ποτό, ναι. Πήγε σε αποτοξίνωση».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα