Hands free... βούρτσα δοντιών στη γλώσσα!

Μήπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι μια καλή μεν, βαρετή δε συνήθεια; Μήπως προσπαθείτε να το ξεχάσετε κάθε πρωί και βράδυ; Αν ναι, δύο Καναδοί φίλοι βρήκαν για εσάς τη λύση ανακαλύπτοντας έναν εντελώς καινοτόμο τρόπο να γίνεται η δουλειά χωρίς κόπο, αφού η γλώσσα θα παίζει τον ρόλο της οδοντόβουρτσας.

Ο Αντέλ Ελσερι και ο Σαΐντ Φαγιάντ δημιούργησαν μια hands free «οδοντόβουρτσα», η οποία τοποθετείται στη γλώσσα. Εχει επικάλυψη οδοντόκρεμας και όπως ισχυρίζονται οι δύο νεαροί,

είναι πολύ πιο υγιεινή από τις συμβατικές οδοντόβουρτσες.

Την επαναστατική τους εφεύρεση, η οποία απέχει πολύ από τις συνηθισμένες, οι 26χρονοι φίλοι την ονόμασαν Tongue To Teeth (T2T), επειδή φοριέται στη γλώσσα και δεν χρειάζεται τη βοήθεια των χεριών, γεγονός πολύ βασικό στην υγιεινή του στόματος. Γλείφοντας τα δόντια με τη γλώσσα γίνεται ο καθαρισμός χωρίς να απαιτείται προσπάθεια. Οι οπές και οι προεξοχές που διαθέτει η εφεύρεσή τους κάνουν τον καθαρισμό, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του η hands free οδοντόβουρτσα πετιέται στα σκουπίδια και αντικαθίσταται από την επόμενη.

Η ιδέα είναι εξαιρετική και οι δύο φίλοι την έχουν κατοχυρώσει, ακόμα και στα social media, μιας και έχουν φτιάξει λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, ώστε να την κάνουν ευρύτερα γνωστή. Εκείνο που τους λείπει για να περάσουν στη μαζική διάθεση του προϊόντος είναι τα χρήματα για την παραγωγή του. Ετσι στράφηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή στη χώρα τους, η οποία χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες. Ελπίζουν να εξασφαλίσουν ποσό 100.000 δολαρίων Καναδά, ώστε να ξεκινήσουν την επιχείρηση παραγωγής της εφεύρεσής τους. Παράλληλα βέβαια είναι ανοιχτοί σε προτάσεις πιθανών χρηματοδοτών που θέλουν να επενδύσουν τα κεφάλαιά τους σε μια πετυχημένη εφεύρεση.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα