H sexy Μαρία Mενούνος έγινε ταβερνιάρισσα

SHOWBIZH sexy Μαρία Mενούνος έγινε ταβερνιάρισσαΠέμπτη, Αύγουστος 31, 2017 - 13:23

❱❱ Η Μαρία Μενούνος θα «ταΐσει» με ελληνικές νοστιμιές τη Βοστόνη

Αφήνοντας πίσω της την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, η Μαρία Μενούνος ανοίγει φαγάδικο με ελληνική κουζίνα στη Βοστόνη.

Με βιολογικές πρώτες ύλες και συνταγές από τη μητέρα της, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να γευτεί αυθεντικές γεύσεις, που θυμίζουν Ελλάδα.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια επέλεξε ένα σημείο-πέρασμα, το Fenway Park, όπου βρίσκεται και το ομώνυμο γήπεδο μπέιζμπολ, για να ανοίξει τη νέα της επιχείρηση, ενώ την ανακοίνωση για το Maria’s Greek Kitchen έκανε μέσα από το Instagram λίγες μέρες πριν από τα εγκαίνια, τη Δευτέρα στις 4 Σεπτεμβρίου.



«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept. Ενα concept που το δούλευα πολύ καιρό. Μη με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι. Ολα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα, μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε και τη δείχνει έξω από το νέο της εγχείρημα, στο οποίο κυρίαρχα χρώματα είναι, φυσικά, το λευκό και το μπλε. Και αν αναρωτιέστε τι θα περιλαμβάνει το... μενού, καλαμάκια χοιρινά, γύρο, χωριάτικη σαλάτα και άλλα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα