H σχέση της Γουίτνεϊ Χιούστον με τη βοηθό της

17:33 2/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣH σχέση της Γουίτνεϊ Χιούστον με τη βοηθό τηςΤρίτη, Μάιος 2, 2017 - 17:33

Τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και 40 χρόνια και ήθελαν τη Γουίτνεϊ Χιούστον να διατηρεί λεσβιακή σχέση με τη βοηθό της Ρόμπιν Κρόφορντ επιβεβαίωσε ο πατέρας τής Κρόφορντ. Σε συνέντευξή του, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία ντοκιμαντέρ

στο οποίο φίλοι της τραγουδίστριας μιλούσαν για τον κρυφό δεσμό της, ο Ντένις Κρόφορντ ομολόγησε ότι γνώριζε τα πάντα.

«Το έμαθα πριν από 40 χρόνια - όλοι το ξέραμε» δήλωσε στην ιστοσελίδα RadarOnline ο 79χρονος Κρόφορντ, εξηγώντας ότι τις είχε δει να κρατιούνται από το χέρι και να φιλιούνται. Η Ρόμπιν Κρόφορντ αποφάσισε να σταματήσει να κρύβεται, τουλάχιστον από τον πατέρα της, και του ομολόγησε τον ερωτικό δεσμό της με τη Γουίτνεϊ Χιούστον. «Οταν μου το είπε, δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο παρά να το αποδεχτώ και να την αγαπώ» εκμυστηρεύτηκε ο 79χρονος.

Ποιοί το γνώριζαν

Ο Ντένις Κρόφορντ υποστήριξε ότι το «μυστικό» το γνώριζε και η μητέρα της Χιούστον. «Εμαθε για τη σχέση με την κόρη μου πριν από 25 χρόνια, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια για ποιον λόγο το αρνείται» σχολίασε ο Κρόφορντ. Από τον οικογενειακό κύκλο της Γουίτνεϊ Χιούστον το γνώριζε, σύμφωνα με τον 79χρονο, και η ξαδέρφη της, επίσης γνωστή τραγουδίστρια Ντιόν Γουόργουικ.

Η δημόσια παρέμβαση του πατέρα της Ρόμπιν Κρόφορντ ήρθε αμέσως μετά την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Whitney: Can I Be Me» στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Τραϊμπέκα στη Νέα Υόρκη. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, η στιλίστρια της Χιούστον, Ελίν Λαβάρ, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση των δύο γυναικών, λέγοντας ότι η τραγουδίστρια ήταν αμφιφυλόφιλη και ότι η Ρόμπιν Κρόφορντ είχε ανταγωνιστική σχέση με τον σύζυγο της Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα