H Ποπάρα σάρωσε τη Μύκονο

17:14 7/9/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZH Ποπάρα σάρωσε τη ΜύκονοΠέμπτη, Σεπτέμβριος 7, 2017 - 17:14

❱❱ Πόζες της Μαλλιωτάκη που θα ζήλευαν και οι stars του Χόλιγουντ

ΑΠΟ ΤHΝ
Ελισσάβετ Κυρίτση

Σταρ του Χόλιγουντ, ακριβοπληρωμένα μοντέλα, fashion bloggers, αστέρες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και στη μέση... η Πόπη Μαλλιωτάκη!

Η Μύκονος γνώρισε και φέτος δόξες από τα διάσημα πόδια που περπάτησαν στα σοκάκια της και τα κορμιά που κολύμπησαν στα γαλανά νερά της, ωστόσο εμείς θα μείνουμε σε μια επισκέπτρια που αποθέωσε το νησί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι.

Η Ποπάρα έκανε... θραύση! Αν δει κάποιος τις φωτογραφικές αναρτήσεις της χωρίς να τη γνωρίζει, θα αναρωτηθεί για το ποια fashion blogger είναι, αφού τα ποστ της είναι -το λιγότερο- επαγγελματικά.

Η τραγουδίστρια ποζάρει με άνεση μοντέλου, φορώντας καλοκαιρινά σύνολα και μαγιό, ωστόσο στα κλικ της «πρωταγωνιστούν» αρχικά οι ομορφιές του νησιού των ανέμων και κατόπιν τα δικά της κάλλη. Θα λέγαμε, δηλαδή, ότι η Πόπη, η οποία μετράει 33.000 followers, έκανε... σοβαρή δουλίτσα μέσω social media και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον ακόμη και accounts του εξωτερικού, που ασχολούνται με τα ταξίδια.

Ωστόσο, την πιο celebrity ανάρτησή της την έκανε στο facebook, όπου ανέβασε φωτογραφία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον οποίο συνάντησε πριν από μερικά βράδια στα Ματογιάννια. «Ούτε κανονισμένο να το είχαμε. Τυχαία συνάντηση με τον φίλο μου Πέτρο Κωστόπουλο» έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα