H ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS παρουσιάζει τις «Υπερτροφές»

19:12 3/4/2014 - Πηγή: Espresso
ΥΓΕΙΑΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗH ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS παρουσιάζει τις «Υπερτροφές»Πέμπτη, Απρίλιος 3, 2014 - 19:06

H Astra Medical Hellas Superfoods™, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, ανακοίνωσε μία νέα σειρά προϊόντων, τις «Υπερτροφές».


Η νέα

προϊοντική σειρά θα κυκλοφορεί με την επωνυμία Ypertrofes™. Οι Ypertrofes™ διαθέτουν προϊόντα όπως είναι οι σκόνες Γκουαρανά, Maca, Lucuma, Κelp, ενώ παράλληλα προσφέρονται και αποξηραμένα μούρα όπως είναι τα Mulberries, Goldenberries, οι κόκκοι καφέ και πολλά ακόμα προϊόντα, τα οποία διαθέτουν άριστη ποιότητα, ενώ μέσα από τη μορφή που έχουν, προσφέρουν την ευελιξία της δημιουργίας και της κατανάλωσης είτε σκέτες, είτε σαν συστατικό σε γεύματα, αλλά και τη δυνατότητα συνδυαστικής χρήσης και λήψης. Η νέα σειρά, προσφέρεται σε μια πλειάδα μορφών όπως είναι οι σκόνες και οι αποξηραμένοι καρποί, από τα οποία μπορεί κανείς να λάβει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.


Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος λόγος γι’ αυτή την κατηγορία τροφών, που πριν λίγα χρόνια ήταν άγνωστα καθώς δεν είχαν αναγνωριστεί ευρέως τα θρεπτικά τους συστατικά, ενώ δεν είχαν πραγματοποιηθεί και οι απαραίτητες μελέτες. Οι υπερτροφές περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες σε θρεπτικά συστατικά και έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν μεγάλες θρεπτικές και ενεργειακές ανάγκες του ανθρώπου, σε σύγκριση με τα κοινά τρόφιμα που καταναλώνονται καθημερινά. Χάρη στα χαρακτηριστικά αυτά κερδίζουν και τον χαρακτηρισμό ως υπερτροφές. Επιπλέον, η περιεκτικότητα των υπερτροφών σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλλα συστατικά είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτουν τα φρούτα και λαχανικά.


Η Astra Medical Hellas Superfoods κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στην υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και στην ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Τα προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες στο Internet, στις διευθύνσεις http://www.superfoods.gr, http://ypertrofes.gr/ αλλά και στο Facebook http://www.facebook.com/official.superfoods


Σχετικά με την Astra Medical Hellas Superfoods


Η Astra Medical Hellas Superfoods™ μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου, αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού. Πιστή στο πεντάπτυχο «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ποιοτικά, Ασφαλή και Προσιτά για όλους προϊόντα», η εταιρεία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.


Εκμεταλλευόμενη το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) και το εξελιγμένης αντίληψης τμήμα marketing που διαθέτει, δημιουργεί τα δικά της προϊόντα, αποφεύγοντας συνειδητά να αντιπροσωπεύσει ξένες εταιρείες στην Ελλάδα. Αν και είναι μια εταιρεία σχετικά νέα, έχει επιτύχει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει γνωστά και ευρέως αποδεκτά στην Ελλάδα προϊόντα, όπως το Ιπποφαές EUBIAS™, τη Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, το Βασιλικό Πολτό EUBIAS™, τις Κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, το Ομανίτους™ και το Umbrella Policosanol.


Τα έμπειρα στελέχη της, αφοσιωμένα στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας, αναζητούν συνεχώς νέους δρόμους για την εξέλιξη της φυσικής διατροφής και την ενίσχυσή της με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών.


Superfoods™ Τα Best Sellers της Φύσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα