Fashion designer η Σαμάνθα Κάμερον

ΚΟΣΜΟΣFashion designer η Σαμάνθα ΚάμερονΠέμπτη, Δεκέμβριος 1, 2016 - 16:48

Η πρώην πρώτη κυρία της Βρετανίας λανσάρει τη δική της φίρμα με είδη ένδυσης

Μερικά χρόνια πριν, ακόμα και η σκέψη για κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητη. Πώς, άλλωστε, θα γινόταν μια πρώην πρώτη κυρία να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο; Οι καιροί όμως άλλαξαν κι έτσι η πρώην πρώτη κυρία της Βρετανίας αποφάσισε να ασχοληθεί δημιουργικά με τη μόδα και να γίνει σχεδιάστρια.

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της φίρμα με είδη ένδυσης και, φυσικά, διαλέγει ένα κορυφαίο περιοδικό μόδας, το «Vogue»,

για να ανακοινώσει τα σχέδιά της και να δώσει μια πρώτη γεύση από τη δουλειά της.

Ούτε πέντε μήνες δεν πέρασαν από την εσπευσμένη αναχώρηση της οικογένειας Κάμερον από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και η πρώην πρώτη κυρία, λάτρις των ντεφιλέ, ανακοίνωσε ότι οι 40 πρώτες δημιουργίες της θα διατεθούν στην αγορά στις αρχές του 2017 με το εμπορικό σήμα Cefinn, όνομα που εμπνεύστηκε από τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών της (Ελγουεν, Φλόρενς, Ιβάν και Νάνσι).

Πιστή της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η 45χρονη Κάμερον προκάλεσε συχνά ενθουσιασμό στους λάτρεις της μόδας με τη μοντέρνα και την κομψή εμφάνισή της τα έξι χρόνια της πρωθυπουργίας του συζύγου της.
Ενα στιλ που σίγουρα θα χαρακτηρίζει την κολεξιόν της. «Υπάρχουν πολλές αμερικανικές και γαλλικές φίρμες στη μόδα και σε προσιτές τιμές, αλλά δεν υπάρχουν τόσες βρετανικές» εξηγεί σε συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του «Vogue».

Οπως σε όλους τους σχεδιαστές μόδας, τα ρούχα της αντανακλούν τις δικές της προτιμήσεις, με απλές και καθαρές γραμμές και μια ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά, ώστε να μη φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένα στο τέλος της ημέρας» δήλωσε στους «Times» η Αλεξάντρα Σούμαν, αρχισυντάκτρια του «Vogue» Βρετανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα