Eπιασαν πάλι τον μπράβο που είχε «φάει» τον πρώην της Κανελλίδου

ΡΕΠΟΡΤΑΖEπιασαν πάλι τον μπράβο που είχε «φάει» τον πρώην της ΚανελλίδουΤετάρτη, Μάιος 10, 2017 - 18:03

Εναν «μπράβο» της νύχτας, που είχε σκοτώσει στο ξύλο πριν από οκτώ χρόνια τον σύζυγο της γνωστής τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου μέσα στο μπαρ του στους Αμπελοκήπους, συνέλαβαν οι αστυνομικοί, όταν διεκδίκησε με απειλές για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας ενός διαμερίσματος τα... ενοίκια που χρωστούσε ένα ζευγάρι Πακιστανών!

Χθες το απόγευμα, ο σωματώδης 34χρονος συνόδευσε μαζί με έναν

συνεργό του την ιδιοκτήτρια στο διαμέρισμα των Πακιστανών, στην οδό Π. Ράλλη. Μόλις εκείνοι άνοιξαν την πόρτα, η γυναίκα τούς ζήτησε να αδειάσουν το σπίτι για να εγκατασταθούν οι δήθεν νέοι ενοικιαστές. Σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού στην Αστυνομία, ο ένας από τους δύο τούς απείλησε με όπλο!

Περιπολικά

Σε λίγα λεπτά έφθασαν περιπολικά της Αμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί συνέλαβαν επί τόπου έναν Αλβανό, ο οποίος δηλώνει άγνοια. Στη συνέχεια ερεύνησαν την κατοικία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που νοικιάζει το ζευγάρι και βρήκαν κρυμμένο στο... πατάρι τον γνωστό «μπράβο», στον οποίο πέρασαν χειροπέδες.

Τον Μάρτιο του 2009, ο 26χρονος (τότε) «μπράβος» είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον 63χρονο επιχειρηματία Μιχάλη Γιαννουσάκη, πρώην σύζυγο της Αλέκας Κανελλίδου, μέσα στο κλαμπ ιδιοκτησίας του με την επωνυμία Mike’s Irish Bar, πίσω από τον Πύργο των Αθηνών. Και τότε ο δράστης είχε πάει να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα μιας σερβιτόρας φίλης του, η οποία είχε τσακωθεί με τον επιχειρηματία και είχε αποχωρήσει! Οπως είπε αργότερα, ο Γιαννουσάκης αντέδρασε, έβγαλε πιστόλι και τον απείλησε, αλλά εκείνος τον χτύπησε χωρίς να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει και έφυγε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα