«Eφυγε» ο Captain Apollo

17:36 9/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Eφυγε» ο Captain ApolloΠέμπτη, Φεβρουάριος 9, 2017 - 17:36

Στην αγκαλιά των γαλαξιακών αστέρων βρίσκεται πλέον ο Ρίτσαρντ Χατς. Ο Captain Apollo της τηλεοπτικής σειράς «Battlestar Galactica» άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών, νικημένος από τον καρκίνο στο πάγκρεας. Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος υποβαλλόταν σε θεραπεία, πέθανε ήρεμα στο σπίτι του στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνιας με τον γιο του, Πολ, στο πλευρό του.

Ο Χατς είχε αρχίσει την καριέρα του με τη

θεατρική ομάδα του Λος Αντζελες, καθώς και με παραστάσεις στο Σικάγο και εκτός Μπρόντγουεϊ, πριν κάνει το ντεμπούτο του το 1971 στην τηλεοπτική σειρά «Ολα τα παιδιά μου». Υποδύθηκε τον Captain Apollo στη σειρά «Battlestar Galactica», που προβλήθηκε το 1978-79, και ο ρόλος τού χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά - δράμα. Στο ριμέικ της τηλεοπτικής σειράς, το 2003, υποδύθηκε τον Τομ Ζάρεκ. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια, στους φίλους και τους θαυμαστές του Ρίτσαρντ» έγραψε στο twitter ο Ντερκ Μπένεντικτ, με τον οποίο ο εκλιπών συμπρωταγωνίστησε στο «Battlestar Galactica».

Το ταλέντο του Χατς δεν σταματούσε στην υποκριτική. Είχε επίσης γράψει τρία μυθιστορήματα που συνέχιζαν ουσιαστικά την ιστορία από εκεί όπου σταμάτησε το «Battlestar» και όλα αυτά τα χρόνια έκανε guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «The Waltons», «Χαβάη 5-0» και «Baywatch». Τέλος, σε κάθε ευκαιρία αφηγούνταν στους θαυμαστές του ιστορίες από την εποχή των γυρισμάτων της σειράς που τον έκανε διάσημο.

Keywords
Τυχαία Θέματα