Disco, ζεϊμπεκιές και... μαντινάδες!

14:19 5/6/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZDisco, ζεϊμπεκιές και... μαντινάδες!Πέμπτη, Ιούνιος 5, 2014 - 14:12

Τι δουλειά είχε ο Αντώνης Ρέμος στην ίδια... σκηνή με τη θρυλική τραγουδίστρια των 70s Γκλόρια Γκέινορ; Ο Ελληνας τραγουδιστής και η ντίβα της ντίσκο συναντήθηκαν στο πάρτι της ναυτιλιακής εταιρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έγινε σε bar-restaurant της παραλιακής με αφορμή τα Ποσειδώνια (η γιορτή της ναυτιλίας πήρε και ολίγη... αστερόσκονη εκλογικής νίκης).

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στα νότια προάστια της Αθήνας- συγκεκριμένα στη Βάρκιζα- δεν επέτρεψαν να στηθεί εντυπωσιακό σκηνικό, όπως είχε αρχικά

σχεδιαστεί, όμως τόσο οι λαμπεροί καλεσμένοι όσο και οι καλλιτέχνες που κλήθηκαν για να τους διασκεδάσουν -προφανώς αντί αδράς χρηματικής αμοιβής-, έβαλαν την πινελιά τους ώστε το event να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Η Γκέινορ ήταν η έκπληξη της βραδιάς, αφού κανείς δεν ήξερε ότι θα εμφανιστεί. Μάλιστα φήμες την ήθελαν να έχει έρθει στη χώρα μας προκειμένου να βρεθεί σε ένα άλλο λαμπερό πάρτι, αρκετά χιλιόμετρα μακριά, εκείνο της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό.

Η καλοστεκούμενη disco lady ύστερα από το πρόγραμμα μιας ώρας που έκανε κάλεσε τον Ρέμο δίπλα της και τραγούδησαν κάποια κομμάτια μαζί. Το ντουέτο είχε γνωριστεί παλαιότερα στις ΗΠΑ. Η συμπεριφορά της δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση κακομαθημένη ντίβα, αντιθέτως -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- ήταν απλή και ανοιχτή στους πάντες. Εκτός από τους δυο τους, επί σκηνής εμφανίστηκε ο Μανώλης Κονταρός και καθόλου τυχαία. Ο Κρητικός λυράρης είναι χρόνια φίλος του εφοπλιστή, ενώ τους δένει και κουμπαριά, αφού ο νέος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά έχει βαφτίσει την 4χρονη κόρη του Μανώλη, την Ελένη.

Η παραγγελιά

Ο λαουτιέρης ερμήνευσε το «Ητανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη, αλλά και το «Αρχίζω και τρελαίνομαι». Κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έκανε παραγγελιά τη μαντινάδα «Ποιος τόλμησε και τα έβαλε μαζί μας, δεν ήξερε, δεν ρώταγε να δει τη δύναμή μας». Να πούμε βέβαια ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χόρεψε με την ψυχή του κρητικούς χορούς αλλά κι ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, το οποίο ερμήνευσε ο Αντώνης Ρέμος.

Η guest list περιλάμβανε ονόματα απ' όλους τους χώρους. Παρών ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο ποδοσφαιριστής Φρανσουά Μοντεστό, αλλά και δύο νέοι δήμαρχοι, εκείνος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τη γοητευτική σύζυγό του Βάλια Κυριαζή, αλλά και ο νέος... άρχοντας του Δήμου Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να «ανεβάζει» τα ντοκουμέντα στο Ιnstagram, κάτι που έκανε και η Χριστίνα Πολίτη άλλωστε.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 6.00 το πρωί, ενώ λίγο πριν από τη λήξη ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν στην εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα