Comeback για να «εκδικηθεί»

TV GOSSIPComeback για να «εκδικηθεί»Δευτέρα, Αύγουστος 24, 2015 - 17:31

Εξι χρόνια απουσιάζει από τη μικρή οθόνη η Ειρήνη Μπαλτά, καθώς τα σενάρια που έπαιρνε στα χέρια της δεν την ενθουσίαζαν. Η τελευταία δουλειά της ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα», μέχρι που ο παραγωγός Κούλλης Νικολάου σκέφτηκε να της κάνει πρόταση για τα νέα επεισόδια του «Μπρούσκου», που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι τηλεθεάτρια της παραγωγής και έτσι γνώριζε ήδη

την επιτυχία της αλλά και την ποιοτική δουλειά που γίνεται από το κανάλι του Αμαρουσίου και τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου. Με χαρά λοιπόν δέχτηκε τον ρόλο που έγραψε γι' αυτήν η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, αυτόν της μυστηριώδους Ξένιας, η οποία καταφθάνει στην Κρήτη με σκοπό να εκδικηθεί τον μεγάλο έρωτά της.

«Δυστυχώς ξέρω αρκετά πλάσματα που, ενώ στην επαγγελματική ζωή τους είναι καλά, στα προσωπικά τους δρουν αρρωστημένα. Είναι κολλημένα με τον άνθρωπο που έχουν ερωτευτεί και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το συναίσθημα της απόρριψης. Δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί ο άλλος δεν τους θέλει και επιθυμεί να συνάψει σχέση με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό προσλαμβάνεται συνήθως ως αποτυχία, λανθασμένα, θα έλεγα. Είναι υπερβολή να ζούμε παγιδευμένοι στο πρίσμα της οπτικής των άλλων, από το πώς μας αποδέχονται δηλαδή, για να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας. Πρέπει πρώτα από όλα να δώσουμε εμείς αξία στον εαυτό μας. Χρειάζεται βέβαια μεγάλη αυτογνωσία» αναφέρει η ηθοποιός στην «Espresso».

Οσο γιατί επιλέγουμε τα... δύσκολα στις σχέσεις, η Ειρήνη είναι ξεκάθαρη: «Διότι μας έχει καρφωθεί η ιδέα ότι τα δύσκολα είναι και αυτά που αξίζουν. Εχουμε συνηθίσει τόσο τους προβληματικούς ανθρώπους που, όταν βλέπουμε έναν κανονικό και εύκολο άνθρωπο, λέμε κάποιον λάκκο έχει η φάβα» καταλήγει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα