Comeback από τον «Ακάλυπτο»

TV GOSSIPComeback από τον «Ακάλυπτο»Τετάρτη, Ιούλιος 13, 2016 - 15:29

Ο «Ακάλυπτος» και πάλι στον ΑNT1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κωμική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» του Λευτέρη Καπώνη, που άρχισε το 1997 στον ΑΝΤ1 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα τρία χρόνια προβολής της, επιστρέφει με νέα επεισόδια στο ίδιο κανάλι μέσα στο 2017.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν έρθει σε επαφή με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του ως «Ακάλυπτος», αλλά

και τον «Τίγρη», τον οδοντίατρο που ενσάρκωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Η Ρένια Λουιζίδου δεσμεύεται από τον Alpha, αφού πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Το σόι σου», ωστόσο ακούγεται ότι θα κάνει μια γκεστ εμφάνιση στα δύο πρώτα επεισόδια. Ο Λευτέρης Καπώνης θα δικαιολογήσει την αποχώρησή της, καθώς βάσει σεναρίου η Αλίκη δεν θα μπορέσει να αντέξει το ότι ο σύζυγός της έχει και εξώγαμη κόρη, την οποία θα ενσαρκώσει η Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Δέχτηκε με χαρά

Οι σκηνοθέτες Αντώνης Τέμπος και Βασίλης Θωμόπουλος ζήτησαν και από την Κάρμεν Ρουγγέρη να επιστρέψει στο καστ ως κυρία Ερμιόνη, πεθερά του «Ακάλυπτου», και εκείνη δέχτηκε με χαρά «Αυτήν τη σειρά την αγάπησα πολύ, κάποιες φορές την πετυχαίνω στις 3 τα ξημερώματα σε επανάληψη και κάθομαι και τη βλέπω. Τρεις ρόλους λάτρεψα στη μικρή οθόνη: της γιαγιάς Κικίτσας στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, της κυρίας Πίτσας από την Πόλη στο σίριαλ “Η ώρα η καλή” και της Ερμιόνης στο “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Θυμάμαι μια σκηνή που η Αλίκη είναι έγκυος και, για να μην την ενοχλεί ερωτικά ο “Ακάλυπτος” και πάθει τίποτα το μωρό, κοιμάμαι ανάμεσά τους. Είχαμε γελάσει πολύ σε αυτό το επεισόδιο» αναφέρει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Αυτές οι σειρές είχαν άλλη μαγεία, γιατί όλοι οι ηθοποιοί αυτοσχεδιάζαμε. Ηταν οικογενειακές και γλυκές. Οσον αφορά την Ερμιόνη; Θα παραμείνει στο σπίτι του γαμπρού της για να παρακολουθεί τι κάνει, ενώ θα υποκρίνεται ότι πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, για να μπορεί να λέει ό,τι τη συμφέρει» αποκαλύπτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα