Aκομπλεξάριστη στα φλας

SHOWBIZAκομπλεξάριστη στα φλαςΠέμπτη, Δεκέμβριος 15, 2016 - 20:06

Κόκκινο χαλί και πασαρέλες είναι περίπου συνώνυμα με τη Μίλα Γιόβοβιτς, η παρουσία της όμως στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Resident Evil: The Final Chapter», στο Τόκιο, ήταν αληθινά διαφορετική, λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισής της, αλλά και χάρη στην εννιάχρονη κόρη της, Εβερ, που τη συνόδευε.

Η 40χρονη ηθοποιός και μοντέλο δεν προσπάθησε να κρύψει τις ατέλειες που άφησε στη σιλουέτα της η τελευταία εγκυμοσύνη της και φάνηκε να χαίρεται για το παιχνίδι με τα φλας, έστω κι αν κινδύνευε να «τσαλακώσει» την εικόνα της.

Και μπορεί τα μακριά πόδια της να ήταν εμφανώς πρησμένα, το βαθύ ντεκολτέ της όμως σίγουρα αποζημίωσε τους θαυμαστές της.

Ξέροντας πώς να συνδυάσει τα πάντα, η πρωταγωνίστρια του «Fifth Element» επέλεξε μαύρη ζώνη με χρυσές λεπτομέρειες για να τονίσει τη λεπτή μέση της, ενώ τα μαύρα παπούτσια με τακούνι-στιλέτο ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

Αν η Γιόβοβιτς ήταν λίγο πιο προσεκτική, ίσως ο φακός να μην είχε καταγράψει ατέλειες. Από την άλλη, είναι πιθανόν η 40χρονη σταρ να ήθελε να δείξει πιο «γήινη», σε σχέση με συναδέλφους της που κυνηγούν την τελειότητα σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους.

Οσο για την παρουσία της μικρής Εβερ στην πρεμιέρα, δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού ο σκηνοθέτης του φιλμ και σύζυγος της Γιόβοβιτς, Πολ Αντερσον, δεν ήθελε μόνον τη γυναίκα του στην ταινία. Ηθελε και η κόρη του να έχει ένα μικρό ρόλο, όπως κι έγινε. Και απ' ό,τι φάνηκε, το εννιάχρονο κορίτσι έχει κάτι από τη «στόφα» της μαμάς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα