APOTHEKE – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ 2015 / 2016

SHOWBIZAPOTHEKE – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ 2015 / 2016Τρίτη, Νοέμβριος 3, 2015 - 14:22

Δυναμική θα είναι φέτος το χειμώνα η παρουσία του νυχτερινού κέντρου «Αποθήκη» στα δρώμενα της αθηναϊκής νύχτας. Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει με ορμή τις εμφανίσεις του και απευθύνει ένα ακόμη προσκλητήριο στους πολυάριθμους θαυμαστές του. Ο δημοφιλής και αγαπητός Έλληνας ερμηνευτής, που έχει ανέβει γρήγορα τα σκαλιά της καταξίωσης στο χώρο της ελληνικής μουσικής τα τελευταία χρόνια, θα φέρει στη σκηνή του «Αποθήκη» όλα εκείνα τα τραγούδια που μπήκαν στην

καθημερινότητα και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό και μαζί τους την υπόσχεση για έντονες νύχτες διασκέδασης και κεφιού.

Το νυχτερινό κέντρο «APOTHEKE», το πάλαι ποτέ αγαπημένο και πολυσύχναστο «Wild Rose», βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου, στον αριθμό 10. Στο πιο κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο μέρος της πρωτεύουσας, ο χώρος του «Αποθήκη» έχει κατά το παρελθόν γνωρίσει τεράστιες προελεύσεις και εδραίωση στη συνείδηση του αθηναϊκού κοινού ως ένας εξαιρετικός προορισμός για όσους ζητούν δυνατές στιγμές ψυχαγωγίας. Με την πρόσφατη ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του, το «Αποθήκη» πλέον μετεξελίχθηκε σε μια πρώτης γραμμής μουσική πίστα. Φιλόξενος και άρτια διαρρυθμισμένος χώρος, αναμένεται να ικανοποιήσει με το παραπάνω τις μεγάλες προσελεύσεις του φετινού χειμώνα ενώ η εξυπηρέτηση και το ευχάριστο περιβάλλον δίνουν από κοινό το δικό τους τόνο σε ένα νυχτερινό προορισμό που θέλει να κλέψει τις καρδιές των Αθηναίων φέτος το χειμώνα.

Η παρουσία του Ηλία Βρεττού στο «APOTHEKE» αναμένεται ασφαλώς να τραβήξει τα βλέμματα όσων αναζητούν ποιοτική νυχτερινή διασκέδαση. Δυναμικός, ταλαντούχος και με ιδιαίτερη ικανότητα στο να επικοινωνεί και να έρχεται σε επαφή με το κοινό, ο Ηλίας Βρεττός έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας το 2009. Ήταν τότε που ο πρώτος του προσωπικό δίσκος «Κάνει μοναξιά» ανέβαινε ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου και αρκετά κομμάτια του γίνονταν μεγάλες επιτυχίες. Έκτοτε ακολούθησαν άλλες δυο δισκογραφικές απόπειρες, δυο ισάριθμες δισκογραφικές επιτυχίες. Πρώτα το 2011 ο δίσκος «Μέτρα τ' αστέρια» και τελευταίος ο δίσκος «Άλλος άνθρωπος». Οι τρεις συνολικά δίσκοι που έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει ο Ηλίας Βρεττός έχουν αφήσει πίσω τους ξεκάθαρα δείγματα ενός ταλέντου από το οποίο ασφαλώς και αναμένονται πολλά περισσότερα στο μέλλον. Αν και η πορεία του στο ελληνικό πεντάγραμμο δεν μετρά περισσότερα από επτά χρόνια, εν τούτοις έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία ονόματα του χώρου και η πορεία είναι σταθερά ανοδική.

Ουκ ολίγα φυσικά είναι και τα κομμάτια τους δημοφιλούς ερμηνευτή που μπήκαν στη ζωή του κοινού και έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους αποτυπωμένη. Επιτυχίες όπως τα «Να μείνεις για πάντα», «Μόνο μαζί σου», «Και πετάω ψηλά», «Όταν με κοιτάς», «Τι δεν καταλαβαίνεις» και πολλές ακόμα έχουν σημαδέψει την ως τώρα πορεία του και έχουν ταυτιστεί με το όνομα του. Όλες τους ερμηνείες δυνατές και χαρακτηριστικές, έχουν κάνει τον Ηλία Βρεττό έναν από τους χαρακτηριστικότερους εκφραστές των καλλιτεχνών της σύγχρονης γενιάς.

Σε μια από τις κορυφαίες συνεργασίες της φετινής χειμερινής σεζόν, το νυχτερινό κέντρο «APOTHEKE» και ο Ηλίας Βρεττός ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο ιστορικός χώρος διασκέδασης στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας υποδέχεται έναν δημοφιλή και ταλαντούχο καλλιτέχνη που κουβαλά μαζί του την εγγύηση της δυνατής ψυχαγωγίας, του κεφιού και των έντονων συγκινήσεων. Αναμφίβολα πρόκειται για μια πρόταση που δύσκολα θα προσπεράσει κάποιος από όσους ψάχνουν τον τρόπο να δώσουν αξία στις νυχτερινές τους εξόδους φέτος το χειμώνα. Για κρατήσεις επισκεφθείτε την σελίδα Apotheke Vrettos και ενημερωθείτε για τιμές φιάλης και διαθέσιμές ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα