4χρονος Ρώσος «survivor»

ΚΟΣΜΟΣ4χρονος Ρώσος «survivor»Παρασκευή, Ιούνιος 16, 2017 - 19:22

Επέζησε για πέντε μέρες με αρκούδες και λύκους!

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Κανονικός «survivor» αποδείχτηκε 4χρονος πιτσιρίκος στη Ρωσία, ο οποίος κατάφερε να επιζήσει για σχεδόν πέντε ημέρες σε ένα δάσος γεμάτο αρκούδες και λύκους τρώγοντας γρασίδι και πίνοντας νερό από λακκούβες.

Ο Ντίμα Πεσκόφ, ο οποίος χάθηκε ενώ έκανε κάμπινγκ με τους γονείς του στα Ουράλια, εντοπίστηκε από ομάδα εθελοντών κουλουριασμένος κάτω από ένα δέντρο γεμάτος

τσιμπήματα από κουνούπια και τσιμπούρια και διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Εκατερίνμπουργκ, όπου διαγνώστηκε με πνευμονία και αφυδάτωση.



«Ο γιος μας είναι πολύ καλύτερα τώρα. Δεν μπορεί να μιλήσει, μόνο βογκάει, αλλά καταλαβαίνει όλα όσα του λέμε» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του Αλφια Πέσκοβα, ευχαριστώντας παράλληλα την ομάδα των 500 εθελοντών που συνέβαλε τα μέγιστα στον εντοπισμό του.

Ο Ντίμα χάθηκε ενώ βοηθούσε τον πατέρα του Αντρέι Πεσκόφ να κόψει ξύλα για τη φωτιά. Εκείνος νόμιζε, όμως, ότι ο μικρός είχε επιστρέψει στη μητέρα του στη σκηνή, με αποτέλεσμα να μην τον αναζητήσει άμεσα και να θεωρηθεί έτσι από τις Αρχές ύποπτος για τη δολοφονία του.

Παρά το αίσιο τέλος της περιπέτειας του μικρού, η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ερευνά τώρα κατά πόσο οι γονείς του επέδειξαν αμέλεια στην επίβλεψή του, καλώντας για ανάκριση περισσότερους από 50 μάρτυρες από το στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα